Neli märki, et teie suhe on lõppemas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole midagi hullemat sellest, kui armastatu ütleb sulle, et ta tahaks oma elus edasi liikuda ilma sinuta. Kui selline asi tuleb sinu jaoks täiesti ootamatult, on oht, et kogu su maailm variseb mõneks ajaks kokku.

Kui sinu elus on ette tulnud ootamatuid lahkuminekuid, siis pole sulle ilmselt tarvis meelde tuletada, kui halva tunde see tekitab. Hea uudis on aga see, et kui sa oskad teatud märke tähele panna, siis ilmselt sellist asja sinuga enam ei juhtu. YourTango pani kirja neli märki, mis viitavad sellele, et teie suhe on lõppemas.

  • Partner on hakanud sinust füüsiliselt ja emotsionaalselt eemalduma

Kõige esimene ohumärk on see, kui partner on hakanud sinust füüsiliselt või emotsionaalselt eemale tõmbuma. «Füüsiline eemaldumine» leiab aset siis, kui partneril on üha vähem aega sinuga kohtumiseks. Ta on järsku hakanud vältima tüüpilisi «paaritegevusi», näiteks koos mõne telesaate vaatamine, koeraga jalutamine jne.

«Emotsionaalne eemaldumine» on vähem märgatav, kuid seda ei tasuks tähelepanuta jätta. Kas oled märganud, et partner suhtleb sinuga teistmoodi kui varem? Kas teie vestlused on muutunud pealiskaudseks ja igavaks? Kas ta ei taha enam teie ühisest tulevikust rääkida? Kõik need asjad viitavad sellele, et partner pole enam emotsionaalselt teie suhtest huvitatud.

  • Partner on oma päevakava oluliselt muutnud

Üks olulisi märke on seegi, kui kallim on oma päeva-, nädala- või lausa kuugraafikut muutnud nii, et tal pole sinu jaoks enam eriti aega. Võib-olla on asi selles, et ta on äsja töökohta vahetanud või sai ta ametikõrgendust, aga kui täheldad, et ta on pidevalt tööl, siis võib asi olla milleski muus.

Veel tasuks jälgida seda, kas partner on hakanud oma sõpradega rohkem aega veetma kui enne. Kui mehe sõbrad on kõik õnnelikus abielus mehed, kes ärkavad nädalavahetusel varakult, et oma lastega tegeleda, siis pole sul ilmselt vaja muretseda. Aga kui nad on kõik vallalised peoloomad, kes käivad väljas pidutsemas ja mees käib kogu aeg nendega kaasas, siis võib-olla tasuks asjal silma peal hoida.

Põhiline on see, et sõbrad mõjutavad meid rohkem kui me arvame, seega tasuks olla ettevaatlik.

  • Oled märganud, et te tülitsete oluliselt vähem või rohkem

Pideval tülitsemisel pole ühtegi plussi, ent ära ole veel õnnelik, kui märkad, et te ei tülitse enam peaaegu üldse. Kui tülisid ja vaidlusi enam üldse ei esine, siis see võid viidata, et olete emotsionaalselt end suhtest juba välja lülitanud. Eemaldumine on levinud käitumisviis neile, kes enam ei hooli või kelle jaoks on partner muutunud niivõrd vastumeelseks.

Ka liigne tülitsemine on ohtlik. Üks oluline asi, mida tasuks jälgida, on see, kas partner norib sinuga pidevalt meelega tüli ja üritab sind kogu aeg närvi ajada.

  • Teie suhtest puudub pea täielikult füüsiline intiimsus

Kui partner hoiab sinust füüsiliselt eemale, siis ilmselt ei esine teie suhtes enam ka füüsilist intiimsust. Paljud usuvad, et füüsiline intiimsus näitab suhte tugevust. Armastav ja füüsiline kontakt on üks võimsamaid mooduseid, kuidas kaks inimest saavad omavahel sideme luua ning kui see hakkab suhtest kaduma, tekitab see suhtesse mõrasid.

Loomulikult võib varieeruda see, kui sageli te magamistoas hullate, kuna stress ja muud faktorid mõjutavad voodielu, aga kui märkad, et mees ei tiku sulle üldse enam ligi, siis on miski väga valesti. Halb märk on ka see, kui ta lükkab sinu lähenemiskatsed tagasi.

Füüsilise kontakti vältimine on tavaliselt taktika, mida kasutavad naised, et hoida võimu enda käes. Aga kui mehed seda teevad, on põhjuseks tavaliselt see, et nad on huvi kaotanud või mõtlevad nad kellelegi teisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles