Mees pani oma süütuse oksjonile, aga ei saanud ühtki pakkumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rumeenia mees pani oma süütuse oksjonile, lootes, et see aitab tal ehk võlgasid tagasi maksta. Kahjuks ei saanud mees aga ühtki pakkumist.

29aastane Seb Ciercies otsustas oma süütuse oksjonile panna, kuna ta on töötu ja diabeeti põdeva venna eest hoolitsemine tähendab mehele lisaväljaminekut, kirjutab Cosmo.

Mees pani kohalikku lehte järgmise kuulutuse: «Mees, 29, Brasovi linn. Sportlik ja heas vormis, tumedate juustega. Müün oma süütust. Hind: 850 eurot. Transport ei ole hinna sees.» Kahjuks ei saanud mees oma kuulutusele mitte ühtegi vastust.

«Ma unustasin täpsustamata, kas kuulutus on mõeldud meestele või naistele, kuid isegi ükski gei ei teinud mulle pakkumist,» sõnas nukker mees. «See ei mõju enesehinnangule just eriti hästi, kui kogu maailm sulle korvi annab.»

Mees ise ei mõistnud, miks keegi tema vastu huvi ei tundnud. Enda sõnul on ta «nägus ja sportliku kehaehitusega». «Ma ei mõista,» ütles ta, «ma arvasin, et keegi pakub isegi suuremat summat mu süütuse eest. Ma olen terve, ma pole küll päris Brad Pitt, aga ma pole ka inetu. Olen põldudel ja farmides kõvasti tööd teinud. Töö on olnud raske, kuid tänu sellele on mul tugev keha. Ma arvasin, et inimesed jooksevad mu kuulutusele tormi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles