Meigikunstnik annab nõu, millised ilutooted võiksid kosmeetikakotis olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised kannavad igapäevaselt kaasas väikest – vahel ka suurt – kosmeetikakotti, kus on kõik n-ö eluks vajalikud tooted. Kunagi ju ei tea, millal keegi sind õhtul välja kutsub või millal on vaja ärilõuna jaoks professionaalne välja näha, seega on hea, kui vajalikud esemed on käepärast.

Mida peaksid naised kosmeetikakotti esemeid valides silmas pidama? Meigikunstnik Laramie Glen jagab kasulikke nippe, mida kõik naised võiksid teada, kirjutab Marie Claire.

1. Kosmeetikakott võiks olla võimalikult kerge. «Sul pole vaja eraldi pisikest peeglit, kui su põsepuna- või puudritoosis on juba peegel olemas. Ühel tootel võib vabalt olla mitu erinevat otstarvet,» sõnas Glen.

2. Pintslid võiksid alati kaasas olla. Gleni sõnul on sõrmede abil meigi näole kandmine väga ebahügieeniline, seetõttu võiksid meigipintslid alati kaasas olla. Meigipintsleid leidub õnneks ka pisikesi, mis võtavad vähe ruumi.

3. Kogu aeg ei pea tervet meigikotti kaasas kandma. «Kotis võiks olla ripsmetušš, pintsetid, kätekreem ja paar vatipulka,» soovitas Glen.

4. Mitut huulepulka pole tarvis. Huulepulkasid võiks kotis olla ainult üks – see, mida sa kõige rohkem kasutad. Lisaks huulepulgale võid kotti pista ka niisutava huulepalsami.

5. Lase nahal puhata. Meigialuskreemi, jumestuskreemi, peitekreemi ja puudri võiks asendada vaid ühe universaalse tootega. Glen soovitas proovida näiteks peitepliiatsit. Hommikul võiks nahale kanda meigialuskreemi, kuid päeva jooksul ei tasu nahka raskete kreemidega kurnata.

6. Veendu, et ükski toode poleks kehtivusaega ületanud. Gleni sõnul saab nuusutades aru, kui üks või teine kosmeetikavahend ei ole enam kasutuskõlbulik. Kui puuder on värvi muutnud, kreemi sees on omapärased mullid või ripsmetušš ei lõhna enam endiselt – viska need tooted minema.

7. Kasuta suure koti sees väiksemaid kotte. Kui sul on väga suur kosmeetikakott, mida sa regulaarselt kaasas vead, võiksid kasutada suurema koti sees väiksemaid kotte – ühes hoia näiteks meigipintsleid, teises huuletooteid, kolmandas silmameigivahendeid jne.

8. Mitme lauvärvi asemel võiks kaasas kanda ühte, kus on erinevad toonid. Selle asemel, et kanda kogu aeg kaasas kahte või kolme lauvärvi, otsi poest neid, milles on ühe karbi sees vähemalt kolm erinevat tooni, mis sulle meeldivad. Sama kehtib ka erinevate puudrite kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles