Nõuandeid, kuidas teha kallimale sensuaalset massaaži

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sensuaalne massaaž võib teile mõlemale mõjuda kui erootiline eelmäng. Pealegi, kas on veel paremat viisi, kuidas kallima keha tundma õppida?

Massaaž mõjub hästi vereringele, närvisüsteemile ja leevendab hästi ka stressi. Ent kõige olulisem on see, et kui kallim teeb sulle massaaži, tekitab see sinus kahtlemata armastusväärse ja hea tunde. YourTango pakub välja mõned nõuanded, kuidas kallimale mõnusat ja sensuaalset massaaži teha.

1. Loo rahulik keskkond, kus miski teid ei segaks. Jäta mobiiltelefonid teise tuppa ja pane teler kinni. Teie mõlema tähelepanu peaks kuluma vaid massaažile, mitte millelegi muule. Meeleolu loomiseks võib kasutada rahulikku muusikat.

2. Ära sea massaažipaika sisse voodile. Massaaži jaoks on parem tugevam ja kindlam alus, seega pane näiteks põrandale tekk, mille peal kallim saaks lamada.

3. Kontrolli ka toatemperatuuri. Ekspertide hinnangul võiks see olla umbes 23 kraadi. Toas peaks olema piisavalt soe, et kallim tunneks end alasti mugavalt. Võid tema käest ka küsida, kas temperatuuri on juurde või vähemaks vaja keerata.

4. Eemalda kõik käte küljes olevad ehted. Mõistlik oleks ka sõrmeküüsi lõigata, et need kallimale haiget ei teeks.

5. Kasuta massaažiõli. Sul on lihtsam kallimat mudida, kui su käed libisevad mööda tema keha. Aga ära õliga liiale mine, liiga palju õli võib tekitada ebamugava tunde, kuna see hakkab mööda külgi voolama. Kuna sensuaalses massaažis võib ette tulla ka suudlemist ja musitamist, ürita leida selline massaažiõli, mis võib ka suhu sattuda.

6. Ära vala õli otse partneri kehale, kuna see võib olla külm. Vala õli kõigepealt oma kätele, hõõru seda veidike käte vahel ja alles siis puuduta kallima keha.

7. Kasuta erinevaid liigutusi. Mõnda liigutust võib ka korrata, aga kui sa kogu aeg sama asja teed, muutub see kiiresti igavaks. Katseta erinevaid liigutusi, et kindlaks teha, mis kallimale kõige rohkem meeldib. 

8. Pea meeles, et partner pole peksukott. Lisaks mudimisele võib kasutada ka muid liigutusi, kuid ära tee kallimale haiget. 

9. Keskendu pingelistele kohtadele. Naistel esineb rohkem pinget kaelas ja õlgades, meestel alaseljas.

10. Ära avalda survet selgroole ega ribidest allapoole jäävale seljaosale. Neerud on kaitseta ja neid ei tasu piinata.

11. Hoia käterätt käepärast, millega saab liigset õli pühkida.

12. Ära käi kallimale peale, et ta sind masseeriks. Pigem suhtu massaaži kui aeglasesse õrritamisse: sa tahad elevust ja ootusärevust kasvatada ning kes teab, mis saab edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles