Positiivsed elustiilimuutused, mis teevad sind vastassoo silmis seksikamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oletame, et sul on raskusi kaaslase leidmisega. Sa oled lugenud kõiksugu nõuanderaamatuid, oled üritanud meestele läheneda, kuid ometi pole su ettevõtmised kuigi edukad. Miks nii? Inimestega kohtumine ja tutvumine ei seisne ainult erinevate nippide päheõppimises, see on vaid üks osa võrrandist.

Teise osa võrrandist moodustab imelise elustiili loomine ja asjadesse kirglikult suhtumine. Kui su elus on toimunud sellised muutused, siis seda märkab ka vastassugu ja neid lausa tõmbab sinu poole. Meestele meeldivad positiivsed, lõbusad, huvitavad ja enesekindlad naised. Kui sa oled õnnetu ja teed asju, mida sa tegelikult ei naudi, ei saa su ellu tulla ka armastust, kuna keegi pole huvitatud sinuga tutvumisest, kirjutab YourTango.

Seega, enne kui lähed välja lootuses toredat meest kohata, mõtle, kuidas muuta oma elu nii, et see teeks sind õnnelikumaks. Mõtle, milliseid inimesi sa siiani oled ligi tõmmanud. Mõtle, milline inimene sa hetkel oled. Kas oled positiivne, energiline ja huvitav? Või oled õnnetu ja tige? 

Järgnevalt on välja toodud viis elustiilimuutust, mis teevad sind vastassoo silmis seksikamaks.

1. Loobu mürgisest töökeskkonnast

Mõtle hoolikalt oma töö ja töökeskkonna peale. Kuna töö on miski, mida enamik meist peab tegema, unustame me sageli ära, et see võiks vabalt olla ka midagi, mida me naudime. Kui sinu töökeskkond on mürgine ja töö teeb sind õnnetuks, siis oleks aeg midagi muuta. Saa aru, et kui töötad edasi samas kohas ja oled õnnetu, näevad seda ka teised. Tulemuseks on see, et sa tõmbad ligi vaid selliseid inimesi, kes on sama õnnetud kui sina.

2. Tee, mida armastad (et armastus saaks sind leida)

Paljud lähevad kohtadesse, kuhu nad «peaksid» minema või teevad asju, mida nad «peaksid» tegema. Tegelikult neile endile need kohad või asjad ei meeldi. Selle asemel, et unistada hingesugulasega kohtumisest kohas, mis sulle ei meeldi, tehes midagi, mida sa ei naudi, mõtle välja viis asja, mis sulle tegelikult meeldivad. Kui käid kohtades, mis pakuvad sulle huvi, siis sul on, millest teistega rääkida ja sul on lihtsam inimestega ühist keelt leida.

3. Ole avatud uutele kogemustele

Positiivsed inimesed võtavad hea meelega uusi kogemusi vastu. Ära mine iga kord välja mõttega, et täna võiks kedagi uut kohata; mõtle parem sellele, et õhtu võiks sulle midagi uut pakkuda. Uutele kogemustele avatud olemine tähendab ka seda, et sa julged teistega suhelda ja jääd samas iseendaks. Kui sinu vestluskaaslane ei ole kuigi nägus ega mõju sulle erutavalt, ei tasu tema juurest veel minema kõndida. Äkki teil on palju ühiseid jututeemasid, mida jagada. Pea meeles, et iga uus kontakt viib sind järgmiste inimesteni ja kunagi ei tea, mida uued inimesed su ellu võivad tuua.

4. Otsusta lõbutseda

Sa muutud vastassoo jaoks atraktiivsemaks ka siis, kui sinuga on kerge vestlust alustada. Kui lähed välja, ära lihtsalt seisa baarileti ääres. Naudi hetke ja lähene kõigele ning kõigile lapseliku entusiasmiga. Naerata, suhtle, esita küsimusi ja naudi. Kui sa oled teistega kohtudes surmtõsine, siis sa ei saa olukorda nautida. Ja see ei tee sind eriti seksikaks.

5. Võta omaks külgetõmbeseadus (ja naerata)

Külgetõmbeseadus tähendab seda, et kui sa oled vihane, tõmbad sa ligi vihaseid inimesi. Kui sa oled positiivne ja rõõmus, tõmbad sa ligi positiivseid inimesi. Positiivseid inimesi on kahtlemata parem ligi tõmmata, kuna nad muudavad sinu elu rõõmsamaks. Keegi ei taha ju aega veeta naisega, kes on pidevalt mossis ja näeb kuri välja. Seetõttu on väga tähtis luua omale positiivne elustiil, et saaksid oma elu iga päev nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles