Häid nippe, kuidas kodus hambaid valgendada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud kuulsad näitlejannad paistavad lisaks kaunile välimusele silma ka oma laitmatu naeratuse poolest, mõtle näiteks Julia Robertsi, Emma Robertsi, Blake Lively või Anne Hathaway peale. Ent ärge arvake, et kõik kuulsused on sündinud lumivalgete hammastega, neil on nimelt palju abilisi, kes nende naeratuse eest hoolt kannavad.

Los Angeleses tegutsev hambaarst dr Sherri Worth, kelle klientide hulka kuulub ka palju kuulsusi, jagas nippe, kuidas igaüks saaks kodus oma naeratust kaunimaks muuta, kirjutab Elle.

  • Sega kokku plekke eemaldav pasta

Sega kokku 3 teelusikat soodat ja 2 teelusikat vesinikperoksiidi ning kasuta seda pastat, et eemaldada hammastelt plekke (kuid ära hõõru nii tugevalt, et kahjustada hambaemaili). Soovituslik oleks kasutada vesinikperoksiidilahust, mille tugevus on 3 protsenti või vähem.

  • Joo tumedaid jooke kõrre abil

Tumedad vedelikud – kohv, tee, punane vein – teevad hammastele plekke. Samas ei taha keegi ju loobuda hommikukohvist. Õnneks on probleemile lihtne lahendus: joo tumedaid jooke kõrre abil ja loputa suud või pese hambaid alati pärast tumedate vedelike tarbimist.

  • Üks õun päevas hoiab hambaarsti eemale ja…

…aitab hambaid puhastada. Paljud usuvad, et õunasöömine aitab hambaid puhastada ja eemaldab hammastelt kõik plekid.

  • Vahel piisab õige huulepulga kasutamisest

Erepunase huulepulga kasutamine toob hambad paremini esile ja jätab mulje, et hambad on tegelikust valgemad. Kaval nipp: eelista sinise alatooniga huulepulka oranžikale huulepulgale, kuna esimene muudab hambad näiliselt valgemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles