DiModa tutvustab: välismaal tuntust kogunud moelooja Ave Tamme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 30.jaanuaril jõuab taaskord Lounge Deja Vu külastajateni üritus DiModa, mis sel korral  ootab kõik gurmaane nautima moeshow’d Ave Tamme Couture'ilt kollektsiooniga "Limited Edition"!

Ave Tamme on noor naine, kes leidis enda kutsumuse juba lapseeas. Juba noorena vaimustasid teda erinevad kangad ja nende värvid ning omades nüüd butiike nii Eestis, kui ka Londonis ja lisaks ka klientuuri lausa Mehhikos, on endiselt noore disaineri sooviks luua idealistlikke kombinatsioone nii kanga, kui kandja "olemusest", mis lõpp-produktina oleks vastapandamatu silmale ning mugav ja hästiistuv kehale.

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilürituste sari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt. Sel korral saabki laval tutvuda Ave Tamme Couture kollektsiooniga "Limited Edition"! Tule ja saa osa selle talve säravatest moehittidest ja naudi meeldivat õhtut parima muusikaga

Kui reedel vallutavad Lounge'i ruumid värsked moetrendid, siis juba laupäeval kutsub kõiki külla lõbus Vanaema, kellega koos pidutseda meeleolukalt hommikuni. See on Lounge Deja Vu BABULJA!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles