16 märki, et sa pole veel valmis lapsevanemaks saama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui näed sotsiaalmeedia uudisvoos pilte sõbrannade lastest, siis mis tunde see sinus tekitab? Kas oled kade või pigem tunned kergendust, et sa ise ei pea lapse eest veel vastutama?

Cosmopolitan pani kirja 16 märki, mis näitavad, et sa pole veel valmis lapsi saama.

  1. Sa ei talu seda, kui sa ise haige oled, kuidas saaksid sa siis veel haige lapsega hakkama?
  2. Sulle ei meeldi multifilmid.
  3. Sa hindad oma vabadust kõrgelt. Sulle meeldib see, et võid kõik pooleli jätta ja kasvõi homne päev puhkusereisile sõita.
  4. Sa ei mõista lapsi. Sa ei saa aru nende käitumisest ega oska nendega suhelda.
  5. Sa ei suuda isegi taimede eest hoolitseda. Ema kinkis sulle sünnipäevaks kauni potilille, kuid see ei pidanud just väga kaua vastu.
  6. Lapse nutmine paneb su kõrvad valutama.
  7. Sa tead, et oma praeguse sissetuleku juures ei saaks sa omale last lihtsalt lubada. Võib-olla sa oled mõelnud lastesaamisele, aga su pangakontolt vaatab vastu niivõrd masendav summa, et sul pole aimugi, kuidas saaksid sa lapsele vajalikke asju soetada.
  8. Sa üritasid lemmiklooma eest hoolitseda, aga sellest ei tulnud midagi välja.
  9. Sa pole kohanud veel õiget inimest, kellega järglasi saada.
  10. Sul pole oma kodu. Korterikaaslased poleks ilmselt kuigi rõõmsad, kui teie seltskonda ilmuks järsku pisike põngerjas.
  11. Sind häirivad inimesed, kes pole võimelised oma arvamust avaldama. Kujuta siis ette, et peaksid 24 tundi ööpäevas veetma koos pisikese põnniga, kes alguses ei oska rääkidagi.
  12. Sa oled kodust lahkudes unustanud juuksesirgendaja vooluvõrku. Mis tähendab, et suure tõenäosusega võid ka lapse kuskile maha unustada.
  13. Sa pole valmis oma kodu sisekujundust muutma.
  14. Sa ei tunne, et oleksid piisavalt vana lapse saamiseks. Pole vahet, kas oled hetkel 22 või 38, teiste inimese eest vastutamiseks polegi õiget vanust.
  15. Sotsiaalmeedia uudisvoost vastu vaatavad beebipildid tekitavad sinus ebamugavust.
  16. Sa ei oska vastata isegi sellele, mida sa täna õhtul süüa tahaksid. Lapsevanemad peavad oskama kõigile küsimustele vastata.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles