Kodurestoran MerMer kutsub eksootiliste viljadega maiustama

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kodurestoran MerMer

Kodurestoranis MerMer pakub veebruarikuus põnevat menüüd, mis inspireeritud restorani perenaise Merrit Kiho valmivast kokaraamatust «Eksootilised viljad põhjamaa köögis».

Eelroogadest pakutakse tšilli, hurmaa ja maguspaprikaga krevetisalatit või pardifileed kääbusapelsinidega, lambaliha ananassi, datlite ja aprikoosidega või ahjukala tähtviljaga ja magustoiduks martsipanipõhjalist laimi-vahukoore kooki granadilliga. Ühele sööjale maksab menüüst valitud kolmekäiguline õhtusöök ilma jookideta 29 eurot, soovijad saavad restoraniga ühendust MerMer lehel Facebookis.

Restorani kontseptsiooni on selle loojad kokku võtnud nõnda: «Meie arust peab toit taldrikul välja nägema samamoodi, kuis ta maitseb, sest meile hirmsasti meeldib tarkussõna, et lihtsuses peitub võlu. Kui ka teile meeldib, siis uks on valla, kas tulete siia kahekesi midagi erilist pühitsema või suurema seltskonnaga mida iganes tähistama. Olete oodatud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles