Kuidas kirjutada armastuskirja?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Veebruari keskel on valentinipäev. Kuigi paljud nimetavad seda pigem kommertspühaks, millest saavad eelkõige kasu kaupmehed, meeldib naistele siiski valentinipäeva puhul väikeseid üllatusi saada. 

Valentinipäeva saab tähistada ka ilma südamekujulisi šokolaadikarpe ja lilli ostmata. Oluline on ju üllatuse taga peituv mõte, mitte kingi hind. Seetõttu võiks kallimale selle ilusa päeva puhul kirjutada armastuskirja, soovitab Female First.

Esimene asi, mida tasuks meeles pidada, on see, et kõigepealt tuleks kirjutada kindlasti mustand ning alles siis kirjutada kiri puhtale paberile või kaardile. Mida paksem paber, seda parem, kuna tõenäoliselt tahab kallim seda kirja säilitada.

Kümme nõuannet armastuskirja kirjutamiseks:

1. Mis muudab teie suhte heaks? Iga suhe on ainulaadne, seega maini kirjas, mis muudab teid kahte eriliseks, näiteks see, et te tasakaalustate teineteist või see, et te saade omavahel kõigest rääkida.

2. Näita, et sa tead oma partneri kohta asju, mida ta pole kellegi teisega jaganud. Näiteks mõni asi, mida ta on maininud siis, kui olete olnud vaid kahekesi. Võid isegi vihjata millelegi ulakale, kui tead, et keegi teine seda kirja ei näe.

3. Mis on kallima suurim tugevus? Kas ta on usaldusväärne, hooliv, sihikindel, armastav? Või iseloomustab teda lausa mitu head omadust?

4. Kas sa näed temas midagi, mida ta ise ei näe? Kas miski muudab teda ebakindlaks? Võiksid seda kirjas mainida, kuna see tõstaks kindlasti tema enesekindlust.

5. Milline on kõige romantilisem asi, mis kallim on kunagi sinule teinud? Tuleta meelde teie esimesi kohtinguid, esimest suudlust, kallistusi ja kingitusi, mida olete teineteisele teinud - tuleta neid kirjas ka kallimale meelde, ühiste positiivsete asjade meenutamine toob teie mõlema näole kindlasti naeratuse.

6. Kuidas näitab kallim iga päev oma kiindumust sinu vastu? Näiteks ta ei lahku kodust sind suudlemata, ta teeb sulle hommikul kohvi, ta hoolitseb sinu eest, kui oled haige. Näita, et sa paned tema pisikesi žeste tähele ja hindad neid.

7. Millal sa temasse armusid? Kui suudad meenutada täpset hetke, mil kallim su südame võitis, kirjuta sellest talle. 

8. Mis on sind tema juures meeldivalt üllatanud? Võib-olla ei osutunud esmamulje kallimast päris õigeks ja õppisid aja jooksul tema kohta uusi asju. Kirjuta talle, mis on sind üllatanud ja milliseid omadusi sa oled õppinud rohkem hindama.

9. Milline on sinu lemmikmälestus teist kahest? Kas päev, mil kohtusite? Teie esimene kohting? Esimene ühine reis? Esimene kord, kui avaldasite armastust? Kindlasti on mõni hetk, mis on teistest paremini meeles.

10. Kuidas on sinu maailm muutunud pärast temaga kohtumist? Võib-olla olid enne õnnelik vallaline, kuid miski on kahtlemata muutunud pärast kallimaga kohtumist. Kas sulle meeldib teadmine, et saad raskel ajal kellelegi toetuda? Kas sulle meeldib, et keegi ootab sind õhtuti koju? Või mõte, et saad oma elu kellegagi jagada? 

Armastuskirjas võiks kindlasti oma armastust väljendada ja näidata kallimale, et sa oled aja jooksul pisiasju märganud ning oskad neid hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles