Pariisi meeste moenädalal kandsid mõned modellid liiga paljastavaid rõivaid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LAURENT BENHAMOU/SIPA/LAURENT BENHAMOU/SIPA

Pariisis toimunud meeste moenädala raames jõudis lavalaudadele moelooja Rick Owensi kollektsioon, mis oli paljude arvates veidike liiga paljastav.

Kuigi kollektsiooni kuuluvad rõivad nägid muidu tagasihoidlikud välja ja katsid enamiku kehast, oli meeste suguelundite piirkonnas kas auk või lõhik, mis paljastas esireas istunud külalistele modellide privaatseid kehaosi, kirjutab The Guardian.

Moeajakirjade toimetajad ja trenditeadlikud inimesed, kes muidu moe-show'de esiridades istuvad, on näinud kõike - paljaid pepusid, rindu ja isegi nibusid. Kuid Rick Owensi kollektsioon oli üllatav isegi nende jaoks.

Owens saatis nimelt mõned modellid lavale rõivastes, mis paljastasid meeste peeniseid. Kuna rõivad ei olnud üldiselt paljastavad, ei pannud paljud külalised esialgu midagi erilist tähele. Kui aga märgati laval meeste privaatseid kehaosi, hakkas publik sosistama ja avastus levis vaatajate seas kulutulena.

Privaatsete kehaosade paljastamine pole moemaailmas kuigi üllatav. Näiteks naiste paljaid nibusid võib peaaegu igal moenädalal näha. Ent ükski moelooja pole olnud veel nii julge kui Owens. 

Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles