Neli asja, mida naine suhte alguses mehe eest varjab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni naine ärkab võib-olla tõesti igal hommikul laitmatu välimusega, kuid enamik meist peab oma välimust veidike kohendama, et parem välja näha. Me kõike teeme seda ja mehed teavad hästi, et naised hoolitsevad oma välimuse eest, ent meestel pole õrna aimugi, mida naised täpselt teevad.

Miks? Sest kui suhe on alles värske, varjavad naised nii mõndagi meeste eest, kirjutab Glamour.com. Järgnevalt on välja toodud neli asja, mida naised suhte alguses meeste eest varjavad.

Paljudel naistel on kuupuhastuse jaoks eraldi püksikud

Kui mees ja naine on leivad ühte kappi pannud ning nende riided on samas kapis, siis pole naisel enam suurt midagi varjata. Aga kuni selle ajani hoiab naine ilmselt saladuses asjaolu, et kuupuhastuse ajal kannab ta tavapärasest erinevat aluspesu.

Naine ei pruugi iga päev juukseid pesta

Seda võib pidada tühiseks asjaks, kuid leidub naisi, kes ei julge mehele tunnistada, kui sageli nad juukseid pesevad. Õnneks on olemas selline geniaalne asi nagu kuivšampoon, mille abil on lihtne varjata seda, et pesid pead viimati viie päeva eest.

Naised varjavad seda, et nad raseerivad oma privaatpiirkonda

Jah, naised raseerivad oma bikiinipiirkonda, kuid paljud mehed ei tea, et naised raseerivad mõnikord ka oma peput. Paljud naised võivad kinnitada, et privaatpiirkonna raseerimine – nii eest kui tagant – võib olla väga tüütu tegevus ning teatud kohtadele on lausa võimatu ligi pääseda, ent hoolitsetud välimuse nimel on naised siiski valmis seda tegema.

Ka naistel võivad olla vuntsid ja habe… kuid need pole nii silmatorkavad

Inetuid ja ebameeldivaid karvakesi võib esineda naiste rindadel, huulte kohal ja lõual. Naine kitkub need karvad järjekindlalt välja ega pruugi kunagi mehele mainida, et sellised probleemid teda aeg-ajalt painavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles