Kuidas teha omale lopsakaid huuli nagu Kylie Jenneril?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jordan Strauss/AP

Õdedest meigikunstnike duo SoniaXFyza on Suurbritannia ainsad meikijad, kel on olnud au õppida Mario Dedivanovici – Kim Kardashiani isikliku meikari – käe all. Õed oskavad sama osavalt nägu kontuurida kui Dedivanovic ja teavad ka seda, milles seisneb Kardashianite kõige noorema õe, Kylie Jenneri, lopsakate huulte saladus.

Kuigi Kylie Jenneri huuli on võimalik jäljendada, tunnistavad mõlemad meigikunstnikud, et seda pole lihtne teha. Seetõttu tuleb muudkui harjutada, kirjutab Cosmopolitan.co.uk.

Järgnevalt on samm-sammult lahti seletatud, kuidas taolisi huuli omale teha.

1. Kuna lopsakate huulte tegemiseks kasutatakse laialdaselt matti huulepulka, on oluline oma huuled selleks ette valmistada. Kasuta õrna huulekoorijat ja kanna seejärel huultele huulepalsamit. Lase huulepalsamil mõjuda ja seejärel pühi üleliigne huulepalsam maha.

2. Järgnevalt võiks proovida lillaka tooniga huulepliiatsit. Alusta ülahuule keskelt ja tee huulepliiatsiga sinna X-täht, ülemised kriipsud peaksid minema natukene ülahuule äärest üle. Seejärel tõmba alumise huule ääre alla pliiatsiga joon.

3. Nüüd peaksid ühendama X-tähe ülemised tipud ja alahuule all oleva kriipsukese suunurkadega. Sama huulepliiatsiga joonista oma alahuule keskele vertikaalne joon, mis loob illusiooni, et sul on täidlasemad huuled.

4. Hajuta huulte nurgad liikudes väljapoolt sissepoole.

5. Viimane samm on see, mis muudab sinu huuled sama lopsakaks kui Kylie Jenneri omad. Võta matt huulepulk, mis on huulepliiatsist ühe tooni võrra heledam. Kanna seda huule keskele, hajutades huulepulka ja huulepliiatsiga tehtud jooned ühtlaseks. Kui keskel olev heledam toon ja tumedad suunurgad ning –ääred saavad kokku, jääbki mulje, et sul on täidlased huuled. Matt huulepulk püsib kauem peal kui läikiv huulepulk.

Vaata piltidega juhendit siit!

beanie by @monicarosestyle xx

Una foto publicada por Kylizzle (@kyliejenner) el

Just changed my #KylieHairKouture extensions to my jet back 20" clip ins :) link in my bio

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles