Neli asja magamistoas, mis rikuvad paari seksuaalsuhet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Magamistoas võib peituda süütuna näivaid asju, mis mõjutavad oluliselt elukaaslaste seksuaalsuhet. 

Televiisor

Paarid, kel on magamistoas televiisor, seksivad poole vähem kui need, kel on lage magamistuba. See on fakt, mida on tõestanud mitmed erinevad uuringud, kirjutab Daily Mail.

Aga miks? Sest see ei lase teil omavahel avameelselt rääkida, rikub und (mida puhanum oled, seda kõrgem on su libiido) ja rikub su reaalsustaju. Kurb küll, aga on inimesi, kes vaatavad tõsielusaateid ja seebioopereid ning usuvad, et päris elu ongi selline. Tegelikult ei ole. Televiisori-seks on võlts ja ebaloomulik, jättes näiteks mulje, et paarid saavad alati ühel ajal orgasmi, mis on tegelikult väga harv nähtus. Kõik see tekitab ebareaalseid ootusi ja põhjustab seeläbi oma seksuaalelus pidevaid pettumusi.

Nutiseadmed

Telekast loobumine suurt ei päästa, kui te asendate selle mõne muu seadme, tahvelarvuti või nutitelefoniga. Kuna nutiseadmeid kantakse endaga kaasas, rikuvad need suhteid igal pool, takistades paari omavahelist suhtlemist.

Eelmäng saab alguse ammu enne seda, kui te riidest lahti võtate. Kui partner on istunud terve õhtu oma ekraani taga ja pole pühendanud sulle raasukestki tähelepanu, siis peakski sul tekkima tahtmine seda talle pühendada? Üks hiljutine uuring näitas, et suhet rikub kõige rohkem see, kui üks partneritest kasutab nutiseadmeid teisest palju rohkem, sest teine tunneb end siis kõrvalejäetuna.

Liiga pehme voodi

Hea seksi jaoks on kõige parem pingul ja kõvade äärteta voodi. Loominguliste pooside jaoks on vaja kindlat alust, kuid ääris ei tohi olla selline, mille vastu on oht end kirehoo ajal ära lüüa.

Eriti kutsuvalt mõjub puhas ja triigitud voodipesu. Topiline ja vana pesu sellist mõju ei avalda. Seksi mugavusele aitavad kaasa ka kõvemat sorti padjad, mille najale on end hea toetada, et proovida veidi seikluslikumaid poose.

Inetud ööriided

Kantud ja kulunud pidžaama võib olla mugav ja külmal ajal ka praktiline, kuid rikub partneri iha. Loomulikult pole vaja voodisse ronida tikk-kontsade ja võrksukkadega, kuid kui võimalik, leia mingi tore kompromiss ja vaata, et su ööpesu poleks päris «vanaema kapist». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles