Naine mehe peal on kõige ohtlikum seksiasend

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Brasiilia arstide uuring näitas, et kõige ohtlikum seksiasend on see, milles naine on mehe peal.

Niinimetatud cowgirl´i asend ohustab eelkõige mehi ning on peenisemurdude ja –vigastuste põhjuseks, edastab Daily Mail.

Koerastiilis seksis, milles naine on neljal jäsemel, on põhjustanud 29 protsendil ning klassikaline mees peal misjonäristiil 21 protsendil juhtumitest seksivigastusi.

Asjatundjate sõnul on pooled peenisevigastused tekkinud siis kui naine on mehe peal.

«Vigastuste põhjuseks on, et naine kogu keharaskusega mehe peal ning mõjutab sellega ka erekteerunud peenist,» selgitasid seksieksperdid.

Kui aga mees on peal, siis on vigastuse tekkimise tõenäosus märgatavalt väiksem, kuna mees saab probleemi tekkides reageerida kiiremini.

Brasiilia Campinase haiglas 13 aasta jooksul registreeritud 44 seksivigastuse juhtumist 42 leidsid kinnituse.

28 juhtumil harrastas mees heteroseksi ning kuuel juhtumil oli tegemist partneripoolse rahuldamisega. Neljal juhtumil oli homoseks ning ülejäänud juhtumite puhul ei olnud selge, millises seksis mehed vigastuse said.

Pooled seksi tõttu haiglasse jõudnud patsientidest kuulsid enda sõnul murdumisheli, millele järgnes paistetus ja valu. Kahel mehel aga tekkis pärast peenisevigastust impotentsus.

Seksiasjatundjad soovitavad selliste sümptomite korral koheselt arsti poole pöörduda.

Arstid rõhutasid, et enamik seksijaid tunneb oma organeid ja keha üsna hästi ning vigastuste tekke tõenäosus on üsna väike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles