Viis harjumust, mille tõttu rinnad kiiremini pringi kuju kaotavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ka kõige kaunimad rinnad kaotavad aja jooksul oma vormi. Tark naine teab, et alati ei saa selles süüdistada gravitatsiooni. 

Goodhousekeeping toob välja viis levinud harjumust, mis kiirendavad rindade venimist.

Sa kannad vale suurusega rinnahoidjat või ei kanna seda üldse. Mõned uuringud on tõestanud, et kui naine kannab rinnahoidjat, mis ei paku piisavalt toestust, kaotavad ta rinnad kiiremini prinkust. Kui sa pole oma rinnahoidja suuruses kindel, küsi poes kindlasti müüja abi. Vale suurusega rinnahoidja kandmine on levinud viga.

Sa ei joo piisavalt vett. Vesi on maailma imelisem jook. Kui sa ei joo seda piisavalt, muutub nahk kuivaks ja kortsuliseks ning seda mitte ainult näos.

Sa ei kaitse oma rindu päikese eest. Kui sulle meeldib suvel pigem paljastavalt riides käia, siis ära unusta kasutamast päikesekaitsekreemi kogu nahal. Päikesekiirgus muudab naha kiiremini vanaks ja põhjustab ka selle kiiremat venimist.

Sa suitsetad. Üks kaheksa aastat kestnud uuring tõestas, et suitsetamine kiirendab samuti rindade venimist. Nimelt lagundab see halb komme elastiini, mis annab nahale noorusliku ja pringi välimuse.

Su kaal kõigub sageli. Jojo-dieeditamine mõjub rindadele laastavalt. Venides kaotab nahk elastsust ja kuna rinnad koosnevad suuresti rasvast, mõjutab kaalulangus enamasti esiteks just rindasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles