Prantsuse naiste salanipid, kuidas võrgutada mehi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi prantslannasid vaadates imestanud, mis muudab neid nii seksikaks? 

Ajakirjanik Jamie Cat Callan on ameeriklanna, kuid tema vanaema on prantslanna. Callan jälgis nooruses sageli oma vanaema ja taipas, et prantslannad erinevad ülejäänud naistest. Ta otsustas külastada Prantsusmaad ja kindlaks teha, mis muudab Prantsuse naisi nii kauniks ja võrgutavaks, kirjutab YourTango.

1. Prantsuse naised ei käi kohtingutel. Kui soovid oma silmarõõmuga kohtuda, lepi sõpradega kokku, et kohtute suuremas seltskonnas, kus saad temaga vestelda.

2. Prantsuse naised võluvad vastassugu sageli oma söögitegemisoskusega. Nad korraldavad oma kodus peeneid õhtusööke, kuhu kutsuvad lähedased sõbrad, kelle seltsis head toitu ja veini nautida.

3. Prantsuse naised kõnnivad palju. Jah, see on hea treening, kuid prantslannad kõnnivad pigem selleks, et end näidata. Näiteks potentsiaalse kallimaga jalutama minnes näeb mees, et ka teised mehed pööravad naisele tähelepanu ja mõistab, et tal on konkurente.

4. Prantslannad tutvuvad meestega muuseumites, baarides ja pidudel. Nad ei otsi uusi tutvusi interneti vahendusel.

5. Prantsuse naised ei pelga ka tööl flirtida. Nad ei armasta kanda pintsakuid, vaid eelistavad kontoris kanda naiselikke ja elegantseid rõivaid, mis kahtlemata tõmbavad neile tähelepanu.

6. Prantslannade välimus on alati loomulik. See tähendab, et nad ei pinguta millegagi üle ja kui soovivad ihu paljastada, paljastavad nad vaid üht kehaosa korraga.

7. Prantsuse naised on heades suhetes ka oma eksidega. Kunagi ei tea, millal võib eksi abi tarvis minna, seega ei tasu temaga tüli norida.

8. Prantsuse naised ümbritsevad end parimate sõpradega, kellest moodustub väike kokkuhoidev sõpruskond. Selle seltskonnaga käivad nad baarides, näitustel ja kontsertidel.

9. Prantslannad teavad, et intelligentne naine on seksikas naine. Sageli kannavad nad «aksessuaaridena» kaasas raamatuid või prille.

10. Naisel on õigus olla tujukas. Sina oled naine, tema on mees. Sa oled kirglik! Kui mehele see ei sobi, pole see mees sinu jaoks. Elu muutub palju huvitavamaks, kui sa ei ürita kogu aeg «mõistlikult» käituda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles