Blond või brünett – kumba mehed eelistavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Garnier viis läbi uuringu, millest selgus, et mehed ei pruugigi enam brünettidele blonde eelistada. Milline juuksevärv ja soeng meestele siis ikkagi rohkem meeldib?

YourTango pani kirja üheksa üllatavat asja, mida mehed naiste soengutest mõtlevad.

1. Mehed eelistavad pikaajalise suhte jaoks brünette

71 protsenti Garnier'i uuringus osalenud meestest tunnistas, et pikaajalise suhte jaoks eelistavad nad brünette.

2. Meestele meeldivad läikivad asjad

Ja see kehtib ka naiste juuste kohta. Suurbritannia ajaleht Telegraph viis mõni aeg tagasi läbi uuringu, millest selgus, et 72 protsenti meestest eelistavad läikivaid juukseid mitteläikivatele juustele.

3. Meestele meeldivad loomulikud juuksed

Enam kui kolmandik meestest sõnas, et neile ei meeldi eriti see, kui naiste juuksed on piinliku täpsusega sätitud. Mehed eelistavad pehmeid ja loomulikke juukseid, mida saab puudutada.

4. Naise juuksed võiksid olla paksud, pikad ja lainelised

43 protsenti meestest eelistab just sellist soengut. Teisele kohale hääletati Jennifer Anistoni sirged ja pikad kiharad.

5. Aga pikad juuksed ei tohiks olla liiga pikad

Tundub, et ka mehed võivad olla üsna pirtsakad. Cosmopolitan oli läbi viinud küsitluse, millest selgus, et 55 protsenti meestest eelistab keskmise pikkusega juukseid (õlgadest natuke pikemad).

6. Punutised ja asümmeetrilised soengud on trendikad

83 protsenti Cosmopolitani küsitluses osalenud meestest ütles, et erinevad punutised on nende arvates armsad; 76 protsenti meestest sõnas, et asümmeetrilised soengud on väga trendikad.

7. Meestele meeldivad muutused

Peaaegu kolmandik Cosmo küsitluses osalenud meestest arvas, et naised peaksid pidevalt uusi soenguid proovima. Meestele ei meeldi see, kui naine sätib oma juukseid iga päev samamoodi.

8. Ent nad ei pruugi alati muutust märgata

Suurbritannia ajaleht Daily Mail on samuti küsinud meeste arvamust naiste soengu kohta ja selgus, et viiendik meestest ei pane alati tähele, kui naine on oma soengut muutnud.

9. Meestele meeldib nii kinni pandud soeng kui ka lahtised juuksed

Cosmo küsitlusest selgus seegi, et pole vahet, kas naisel on pikad, lühikesed, heledad või tumedad juuksed – oluline on see, mida naine oma juustega teeb. 43 protsenti meestest ütles, et neile meeldib vaadata, kuidas naised soenguid teevad; 37 protsenti meestest sõnas, et kõige ilusam vaatepilt on see, kui naine teeb oma juuksed lahti. 20 protsenti meestest arvas, et nii kinnised kui lahtised juuksed on «võrdselt seksikad». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles