Selgus parima teenindusega ilusalong Eestis

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beauty Plaza
Beauty Plaza Foto: Juuksurite Ühendus

Juba kuuendat korda valiti välja Eesti parima teenindusega ilusalong. Staažikas konkurss kannab nime Teeninduse Teemant ja korraldusmeeskonna moodustavad nii klienditeeninduse professionaalid kui ka ilumaailma inimesed.

Tiitli selgitamiseks toimus ulatuslik mystery shopping, kus parimate ilusalongide loal külastasid neid anonüümsed kliendid ehk täiesti tavalised inimesed. Võitja selgus klientide poolt antud punktide summana.

Uuendusena oli sellel aastal konkursile lisanud ka mitu uut kategooriat. Esmakordselt valiti parim noor juuksur, parim ilusalongi juht, kõige uuendusmeelsem ilusalong ja püsiklientide lemmik ehk salong, millel on kõige lojaalsemad kliendid. Püsiklientide lemmik selgitati välja suure kliendiküsitluse abil.

Osalejaid oli üle-Eesti: Tallinnast, Tartust, Pärnust, Rakverest, Elvast. Kokku üle kahekümne osaleja. Mõnes kategoorias oli konkureerimine õige tasavägine.

Tulemused said aga järgmised:

  • Parimaks ilusalongiks ehk Teeninduse Teemanti väärika tiitli sai endale Beauty Plaza ilusalong (Tallinn).
  • Väikese teemanti vääriliseks nimetasid testkliendid Fortuuna ilusalongi (Tartu).
  • Tiitli parim Noorjuuksur saavutas Hanna Mätas (Intersalon).
  • Püsiklientide Lemmikuks tõusis Belle Stuudio (Rakvere).
  • Parima Juhi väärika tiitli omanikuks kuulutas konkursi korraldajameeskond Fortuuna Ilusalong juht Astridi Kusma (Tartu).
  • Kõige Uuendusmeelsema Salongi tiitli võitis Beauty Plaza ilusalong (Tallinn).
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles