Depressiooni põdev naine: eelistan orgasmi ravimitele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Crista Anne on noor ema, kes blogib avameelselt seksist ja ta on juba lapsepõlvest saati põdenud depressiooni. Naine on aga leidnud huvitava mooduse, kuidas leevendada antidepressantide kõrvalmõju: ta rahuldab end vähemalt korra päevas, et kogeda orgasmi.

Teatavasti võivad depressioon ja antidepressandid vähendada sugutungi, samas peavad depressiooni põdevad inimesed neid ravimeid võtma, kui soovivad, et nende enesetunne oleks veidikenegi rõõmsam. Crista Anne on antidepressante võtnud juba aastaid, kuid alles hiljuti kirjutati talle välja uued ravimid, mille tõttu muutus orgasmi saamine naise jaoks keeruliseks, kirjutab Jezebel.

Crista Anne ütles, et eelmiste ravimitega polnud tal mingeid probleeme orgasmi saamisega. «Orgasmi saamine pühkis minutitega minema stressi ja leevendas ärevust. Orgasm oli parim moodus migreeni vähendamiseks. Kui ma järsku ei olnud enam võimeline nii kergelt orgasmi saama, oli see tugev hoop mu identiteedi pihta. Ma polnud nõus sellega leppima. Eelistasin orgasmi kogeda selle asemel, et iga paanikahoo ajal ravimeid võtta.»

Naine tunnistas, et see võib kõlada väga põnevalt ja provokatiivselt, kuid tegelikult ei ole tema eesmärgiks oma seksuaalelu paljastamine, vaid pigem see, et teised depressiooni põdevad inimesed mõistaksid, et nad pole üksi. Crista Anne kirjutab oma tegemistest regulaarselt Twitteris ja tema järgijate hulk kasvab iga päevaga. «Ma ei taha leppida sellega, et pean depressiooni leevendamiseks orgasmist loobuma,» sõnas ta.

Depressiooni põdevatel inimestel võib olla väiksem sugutung või neil võib esineda raskusi orgasmi saamisega (vahel võib see lausa võimatu olla). Oma lugu jagades annab Crista Anne teistele teada, et nad ei pea loobuma naudingust, et oma enesetunnet parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles