Viis põhjust, miks lühikesed mehed on head kallimad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa endine president Nicolas Sarkozy in 165 cm, tema naine Carla Bruni Sarkozy aga 175 cm pikkune.
Prantsusmaa endine president Nicolas Sarkozy in 165 cm, tema naine Carla Bruni Sarkozy aga 175 cm pikkune. Foto: BERTRAND GUAY/AFP

Poisid kasvavad üles teadmisega, et pikkus on üks mehelikkuse alustalasid. 2009. aastal kirjutas teadusajakiri Medical Daily, et mehed, kes on lühemad kui 170 sentimeetrit, on lühikesed, samas kui üle 187 sentimeetri pikkuseid mehi peetakse pikkadeks.

Pikkust seostatakse sageli võimekuse, jõu ja võimuga. Pole mingi ime, et lühikesed mehed arvavad, et neil on raskem naistele muljet avaldada, kui naised tahaksid end mehe kõrval tunda haavatava, õrnana ning nad tahavad, et «suur ja tugev» mees neid kaitseks. Arvatakse, et sellist turvatunnet saab naisele pakkuda vaid pikk mees, kirjutab Lifehack.

Ka uuringud on tõestanud, et naised eelistavad endast pikemaid mehi. See mõjub negatiivselt aga lühikeste meeste enesekindlusele. Õnneks leidub ka neid naisi, kes eelistavad lühikesi mehi ja õigesti teevad, kuna lühemate meestega suhtes olemisel on mitmeid plusse.

1. Lühikesed mehed on suhtele pühendunud

Kuna lühikesed mehed ei saa rõhuda oma pikkusele, et naistele muljet avaldada, näevad nad rohkem vaeva, et oma olemuse ja iseloomuga naistele meeldida. New Yorgi ülikoolis tehtud uuringust selgus, et lühikesed mehed aitavad kodutöid rohkem teha kui pikad mehed. Ükski naine ei nurise selle üle, kui mees tahab veidi rohkem pingutada.

2. Rahaasjad ei tekita probleeme

Ajakiri Medical Daily kirjutas, et 79 protsenti meestest, kes on oma partnerist lühemad, teenivad kõrgemat sissetulekut. Kuigi naised ei peaks otsima suure rahakotiga lühikesi mehi, on see kahtlemata boonuseks, kui ei pea raha pärast muretsema. Selle tulemusel on armusuhe vähem stressirohke ja harmoonilisem.

3. Sa ei pea muretsema, et ta võib sind petta

On kindlaks tehtud, et lühemad mehed abielluvad 18 protsenti väiksema tõenäosusega kui pikad mehed. Need lühikesed mehed, kes aga otsustavad abielluda, jäävad üldiselt partnerile truuks - lühikesed mehed ei kipu abielu lahutama. See tähendab, et kuigi lühikestel meestel võib olla keerulisem abikaasat leida, võivad nende abielluvad naised olla kindlad, et saavad omale truu kaaslase. 

4. Osadele naistele meeldib end modellina tunda

Kui mees on juba aktsepteerinud seda, et naine on temast pikem, siis pole tal ka midagi selle vastu, kui naine kannab kõrgeid kingi. Supermodellid on pikemad ja saledamad kui tavalised naised, seega lühikese kaaslase kõrval võid sa end sama uhkelt tunda.

5. Ta armastab sind hoolimata su pikkusest

See on võib-olla üks üllatavamaid avastusi. Psühholoogiaajakiri Psychology Today kirjutas, et kuigi mehed tahaksid kallimast pikemad olla, ei häiri neid kallima pikkus nii väga, kui see häirib näiteks naisi. Kui oled pikk naine ja muretsed sellepärast, et lühike mees ei sobi sinu kõrvale, siis unusta need mõtted. Lühike mees võib teha sind õnnelikumaks kui pikk mees!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles