Mida tasuks süüa enne kohtingule minekut?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mees on sind endaga välja kutsunud, siis tõenäoliselt lähete kohvikusse või restorani, seega võib tunduda veider, et enne kohtingule minekut peaksid sa midagi sööma. Aga kui tahad olla kohtingul rahulikum ja mitte muretseda näiteks oma hingeõhu pärast, siis oleks mõistlik midagi eelnevalt süüa.

Cosmopolitan.co.uk pani kirja mõned toidud, mida võiks enne kohtingut süüa.

Kui soovid end rahustada: avokaado

Avokaados on palju küllastumata rasvhappeid ja E-vitamiini, lisaks on avokaados ka B-vitamiini, mis vähendab stressi ja muudab rahulikumaks. Purusta avokaado koos laimimahla ja tomatiga ning söö saadud dipikastet näiteks porgandi või selleriga. 

Kui soovid kõhtu täita: lõhe

Lõhe täidab hästi kõhtu, seetõttu ei pea sa muretsema, et esimene klaasitäis punast veini hakkab sulle kohe pähe. Kui sa ei armasta kala, söö pähkleid või oliive, kuna ka need sisaldavad kasulikke rasvhappeid.

Kui soovid hingeõhku värskendada: roheline tee

Uuringud on näidanud, et rohelise tee joomine aitab ennetada ebameeldivat hingeõhku, kuna rohelises tees on antioksüdante, mis hävitavad halba hingeõhku tekitavaid baktereid. Veel üks hea nipp on värskete ja krõmpsuvate puu- ning juurviljade söömine, kuna see parandab sülje tootmist.

Kui soovid oma seksiisu suurendada: tume šokolaad või tšilli

Mida tumedam šokolaad, seda parem, kuna kakao on looduslik armutoit. Kakaos olevad koostisosad aitavad vallandada samu head tuju tekitavaid endorfiine nagu seks. Tšillis leidub kapsaitsiini, mis kiirendab südametööd ja aitab samuti endorfiine vallandada, tekitades hea tunde ning muutes seksuaalselt enesekindlamaks.

Kui sul on kiire: smuuti

Smuuti on hea vahepala, kui sul läheb enne kohtingut meikimisega kiireks. Kui soovid oma kehale anda piisavalt valke, kiudaineid ja häid rasvhappeid ning hoida veresuhkrut ja energiataset normis, valmista järgmine smuuti: mikserda kokku pool avokaadot, üks banaan, kaks supilusikat kaerahelbeid, 340 ml mandlipiima, pool supilusikat kakaopulbrit ja üks supilusikas chia seemneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles