«Mu abikaasa vägistas mind 300 korda»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühendkuningriigis Leicestershire´is Melton Nowbrays elav naine paljastas meedias, et ta abikaasa vägistas teda sageli ning filmis vägistamist.

26-aastane Sarah Tetley vajab pikaajalise vägivalla tõttu paanikahoogude- ja depressiooniravi, edastab Daily Mail.

Kohus mõistis Charlie Tetley abikaasa vägistamises süüdi ning talle määrati vanglakaristus.

Naise sõnul avalikustas ta oma loo, lootes et see aitab teisi pere- ja seksuaalvägivalla all kannatajaid.

Sarah Tetley sõnul ründas ta abikaasa teda siis kui ta magas ning vägistas teda vähemalt 300 korral.

Sarah kohtus oma mehega kui oli 18-aastane ning mees oli temast kaheksa aastat vanem. Nad armusid ja abiellusid ning esmalt oli kõik hästi.

2009. aastal jäi naine rasedaks ning sündis tütar, kes on nüüd nelja-aastane.

Mehe käitumine aga hakkas muutuma ning ta kontrollis naist aina enam. Naine ei lasknud end sellest segada ja nad abiellusid 2011. aastal.

Pärast pulmi muutus klaasijana töötava mehe käitumine veelgi ning ta kaugenes naisest. Ta ei lubanud naisel enam arvutit kasutada ega sotsiaalmeedias suhelda ning õhtuti sulges mees nad nende ühisesse magamistuppa.

Sarah arvas, et ta mehel on tekkinud teine naine, kuid tegelikkus oli midagi muud. Mees vägistas magavat naist ning naine sai sellest alles hommikul aru. Sama kordus sadu kordi.

Naine teatas juhtumitest politseile ning saadi jälile, millega mees tegeleb. Leiti videod, millel on näha meest magavat naist seksuaalselt ründamas ja vägistamas.

28. märtsil 2014 mõistis Leicesteri kohus Charlie Tetley viies vägistamises ja vägistamiskatses, kaheksas kehalises rünnakus ja kolmes seksuaalrünnakus ning kümnel korral lasteporno tegemises süüdi.

Kohus saatis ta 12 aastaks trellide taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles