Galerii: trendid, mis muutuvad sel aastal tõenäoliselt populaarseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Hilfigeri modellid.
Tommy Hilfigeri modellid. Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Cosmopolitan.co.uk pani kirja, millised ilu- ja moetrendid koguvad sel aastal populaarsust. Loe ja vaata, milliseid trende tasuks hakata proovima.

Lõbusad lained. Romantilised ja veidike lohakad lained juustes on iga laheda naise lemmiksoeng. Antud soengut on näha olnud Alberta Ferretti, Anna Sui ja Sonia Rykieli moe-show'del (viimasel astus modellina üles ka Miranda Kerr).

Foto: BERTRAND GUAY/AFP

Pastelsed silmad. Pastelsete silmade meikimine ei võta üldse kaua aega, kuid tulemus on väga efektne. Diori ja Fendi moe-show'del katsetasid meigikunstnikud julget sinist lauvärvi, Sally Lepointe moe-show'l võis modellidel näha aga pastelseid lillasid laugusid. Ekspertide hinnangul kogub see trend eriti palju populaarsust tuleval kevadel.

Foto: TIZIANA FABI/AFP

«Märjad» juuksed. Sel hooajal on märg look väga trendikas, eriti kui seda esitletakse «märja basseinipeo» stiilis nagu võis näha Zac Poseni, Balmaini ja Thakooni moe-show'del. Hea viis selle soengu tegemiseks on kanda juustesse veidike geeli ja seejärel tõmmata paar korda kammiga läbi kiharate. 

Foto: PATRICK KOVARIK/AFP

Ajutised (meigitud) «tätoveeringud». Meigikunstnikud on moelavadele saatnud mitmeid tüdrukuid, kelle nägu on ehtinud võltstätoveeringud. Näiteks Anthony Vaccarello moe-show'l oli modellidel kõrvarõngaste asemel värvitud kõrva alumine osa mustaks; Dries van Noteni moe-show'l olid modellidel kuldsed «huulerõngad» ja Tommy Hilfigeri moe-show'l ehtisid modellide nägusid tähekesed. Sel kevadel ja suvel tasuks proovida kõiki neid trende.

Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Loomulik meik. Kui «meigita» meik on jõudnud Chloe, Isabel Maranti ja Versace moe-show'dele, siis jõuab see peagi ka tänavatele. Sel hooajal on moes meikida end nii, et keegi ei saaks aru, et sa kannad meiki. Tulemus on loomulik ja väga šikk.

Foto: BUKAJLO FREDERIC/SIPA/BUKAJLO FREDERIC/SIPA

Keskel olev juukselahk. Soovid oma soengut muuta? Kõige lihtsam moodus selleks on paigutada oma juukselahk keskele. See sobib nii «märgade» kui ka laineliste juustega. Taolist soengutrendi on kasutatud näiteks Taylor Taylori, Saint Laurenti ja Gucci moe-show'del.

Foto: TIZIANA FABI/AFP

Silmapliiatsi ja -laineriga eksperimenteerimine. Sel hooajal on moes rõhutada alumisi ripsmeid ja silma alumist äärt. Moe-show'del võis näha väga julgeid katsetusi, kus silmalaud olid põhimõtteliselt värvimata, kuid silma alumist äärt kaunistas tugev must joon. Kui julged, proovi järele!

Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Roosa meik. Kevadsuvisel hooajal on meigimaailmas kuumaks suunaks ka õrnroosa meik. Matthew Williamsoni ja Derek Lami moe-show'del kandsid modellid roosat nii laugudel kui huultel. See andis neile värske, ent vaoshoitud välimuse. 

Foto: ANTONIO CALANNI/AP

Lillelised soengud. Kevadise päikesega jõuab tärkav loodus ka juustesse, kuna lillelised juuksekaunistused on sel hooajal väga trendikad. Fendi moe-show'l ehtisid modellide juukseid nahast orhideed, Bottega Veneta moe-show'l ehtisid modellide juukseid pisikeste lilledega peavõrud ja Marchesa modellid kandsid naiselikult lillelisi peakaunistusi.

Foto: Carl Court/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles