Naine kirjutab: kallim tahab proovida kolmekat, kuid mina ei julge

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Oleme kallimaga koos olnud juba mitu kuud ja meie suhe on väga hea, kui üks asi välja arvata. Nimelt tahaks mees proovida kolmekat. Ma ütlesin talle, et ma olen sellega nõus, aga mida rohkem ma sellele mõtlen, seda närvilisemaks ja ebakindlamaks see mind muudab. Mida teha?» kirjutab murelik naine.

Tema murele vastab Cosmopolitani suhteekspert.

See, et sa olid esialgu kallima ettepanekuga nõus, ei tähenda, et sa peaksid seda tegelikult ka tegema. Sa võid vabalt ümber mõelda. Kui see mõte tekitab sinus ebamugavust, ütle mehele: «See mõte erutab mind, aga see võiks ainult mõtteks jäädagi.»

Mehed ei eelda, et naised oleksid alati kolmeka ideega nõus. Nad võivad selle mõtte välja käia. Nad võivad seda korduvalt mainida. Isegi paluda. Aga nad on suhteliselt kindlad, et naised ei anna neile jaatavat vastust. Ta võib olla pettunud, kui sa talle korvi annad, kuid see ei tule talle kindlasti suure üllatusena. Mõtle sellele nii: põhimõtteliselt ütled sa mehele, et ei ostnud talle uut autot. Kas ta tahaks uut autot? Kindlasti. Kas ta võib mingil põhjusel eeldada, et sa oled talle uue auto võlgu? Ei.

Kui sa oled aga nõus selle plaaniga kaasa minema, pea paari asja meeles. Esiteks, pange kohe alguses paika, mis sulle sobib ja mis mitte. Kuidas see asi peaks toimuma? Mis on lubatud, mis mitte? Mida võib mees teise naisega teha? Mida võid sina teha? Kuidas te üldse leiate selle kolmanda, kes teie plaaniga nõus oleks? Arutage seda detailselt, et te mõlemad teaksite, millesse end mässite. Ainuüksi see vestlus peaks mõjuma teile mõlemale erutavalt. Oluline on omavahel paika panna, mis peaks jääma fantaasiaks ja mida võib reaalselt teha. 

Pea meeles, et sul pole mingit kohustust seda teha. Kui see pakub sulle huvi, proovige järele. Kui ei, anna mehele korvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles