Neli märki, et te olete enamat kui vaid sõbrad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olete pikka aega sõbrad olnud ja räägite teineteisele kõike, kaasa arvatud seda, kellega hetkel väljas käite ja kuidas need suhted arenevad. Ja järsku see juhtub! Teie omavaheline suhe muutub… ja te kumbki ei pruugi seda tähelegi panna.

Teie suhe võtab uue kuju ja muutub väga romantiliseks. Puudutate teineteist rohkem, olete intiimsemad. Enne, kui panete seda tähele, on teist saanud paar. YourTango pani kirja neli märki, mis viitavad sellele, et te olete enamat kui ainult sõbrad.

1. Teie sõbrad on hakanud teie suhet väga avameelselt kommenteerima

Kui lähete ühiste tuttavatega välja, ei suuda keegi ütlemata jätta, et te kaks moodustate väga ilusa paari, te sobite nii hästi kokku ja teie iseloomud on niivõrd sarnased. Sageli märkavad sõbrad armuleeki enne, kui te ise seda tähele panete.

2. Märkad, et oled hakanud enne uneaega talle helistama või helistab tema sinule

Märkamatult olete hakanud iga päev suhtlema. Te võite pikalt ja laialt rääkida kõigest ning te mõlemad naudite seda. Räägid talle näiteks seda, mida sa lõunaks sõid, kuidas su tööpäev möödus või mis filmi kavatsed õhtul vaadata. Kui te pole päeva jooksul kordagi rääkinud, siis tunnete mõlemad, et midagi on puudu.

Foto: SCANPIX

3. Märkamatult olete hakanud teineteist kutsuma hellitavate nimedega

Varem suhtlesite nagu head semud, kuid nüüd kutsub tema sind «kallikeseks» ja sina kutsud teda «musiks». Te kumbki ei tee sellest suurt numbrit. Lasete vaid oma südametel sulada ja kutsute teineteist hellitavate nimedega edasi.

4. Õlale patsutamise asemel hoiate käest kinni

Varem vaatasite rõõmsalt sportmänge ja hea saavutuse korral patsutasite teineteist õlale, kuid nüüd eelistate pigem mängu ajal käest kinni hoida või lausa teineteise kaisus istuda. Kui sul läheb hästi, teeb tema sulle laubale musi ja see tekitab sinus turvalise ning sooja tunde.

Kui kõik need märgid iseloomustavad teie suhet, on teie sõprussuhtest saanud midagi enamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles