Naljakas video: mees ahistas tänaval naisi, kuni sai paraja õpetuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Kuigi Eestis esineb tänaval ahistamist vähem, on maailmas riike, kus see on väga levinud ning naised näevad kurja vaeva, et meestele selgeks teha, kui ebameeldiv see on. 

Peruus on seksuaalne ahistamine Lima tänavatel igapäevane, seda on kogenud suisa seitse naist kümnest. Mehed peavad naistele järele vilistamist ja neile rõveduste hüüdmist tühiseks tembuks, kuid naistele mõjub see päriselt hirmutavalt. Everlast tegi ahistate õpetuseks vaimuka eksperimendi, millesse kaasati meeste emad.

Esiteks jälgiti tänaval meeste käitumist ja võeti luubi alla kaks meest, kes pidevalt midagi naistele järele hüüdsid. Seejärel võeti ühendust nende emadega ja paluti neil oma poegadele õpetust anda.

Ahistajate emade välimus muudeti riiete, meigi ja soengu abil nooruslikuks ja atraktiivseks ning neil paluti oma pojast tänaval mööduda. Vaata videost, mis edasi sai!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles