Mis meeldib meestele naiste juures kõige rohkem?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Bostoni ülikooli neuroteaduse doktorid Sai Gaddam ja Ogi Ogas viisid läbi uuringu, milles analüüsiti inimeste ihasid. Väidetavalt on tegemist maailma suurima selleteemalise uuringuga.

Gaddam ja Ogas analüüsisid miljoneid veebiotsinguid, veebilehti, erootilisi videoid, tutvumiskuulutusi ja tuhandeid digitaalseid armastuslugusid ning ühendasid oma leiud seejärel neuroteadusega, kirjutab YourTango. Üheks huvitavamaks suunaks antud uuringus oli välja selgitada, mis meestele tegelikult naiste juures meeldib. 

1. Vanus

Teadlased avastasid, et kõige rohkem otsivad mehed internetist naisi vanuses 41-55 (üllatuslikult otsiti vanemaid naisi rohkem kui näiteks 21-35-aastaseid) ja kõige tihemini lisatakse vanuse juurde otsingusse sõna «ema». Teised populaarsed otsingusõnad vanuse juures olid näiteks «võrgutamine» ja «agressiivne».

Foto: SCANPIX

2. Väikesed jalad

Üha rohkem pakuvad meestele huvi naiste jalad ja jalgadega seonduv erootika. Internetis leidub ka laialdaselt veebilehti, mis pakuvad huvi just jalafetišiga meestele. 

Foto: SCANPIX

3. Sümmeetriline nägu

Uuringud on näidanud, et juba väiksena eelistavad lapsed vaadata neid pilte ja inimesi, kel on sümmeetriline nägu. Seega võib öelda, et armastus sümmeetria vastu on kaasasündinud. Lisaks sümmeetrilisele näole meeldib meestele veel see, kui naisel on väike lõug, suured silmad ja selgelt eristuvad põsesarnad.

Foto: SCANPIX

4. Ümar pepu

Teadlased avastasid, et meeste jaoks polegi kõige olulisem see, et naise pepu oleks väike, suur või prink. Meestele meeldivad kõige rohkem ideaalselt ümarad pepud (kõige populaarsemaks otsinguks oli «bubble butt» ehk «mullipepu»).

Foto: SCANPIX

5. Pringid ja ümarad rinnad

«Tissid» või «rinnad» on üks populaarsemaid asju, mida mehed veebist otsivad. Kõigile meestele ei meeldi tingimata rinnad, paljud eelistavad näiteks hoopis naise pepu vaatamist, ent otsingusõnade analüüs näitas, et mida suuremad on rinnad, seda rohkem meeste tähelepanu see tõmbab.

Psühholoog Nicholas Gueguen viis läbi katse, mis illustreerib kõige paremini meeste huvi rindade vastu. Ta palus erinevas suuruses rindadega naistel kanda ööklubis push-up-rinnahoidjat ja jälgis, mitmel korral mehed neile naistele lähenesid. Neile naistele, kelle rinnahoidja suuruseks oli A, lähenesid mehed 18 korral; B suurusega rinnahoidjat kandvatele naistele läheneti 28 korda ja C suuruses rinnahoidjaga naistele 60 korda. 

Ent suurus pole ainuke asi, mis meestele rindade juures meeldib. Oluline on ka see, et rinnad oleksid pringid ja kaunilt ümarad. See selgitab ilmselt ka asjaolu, mis on lasevad paljud ameeriklannad oma rindu suurendada.

Foto: SCANPIX

6. Suured ilusad naised

Olgem ausad, piitspeenikesed naised võivad ju sobida moeajakirjadesse, kuid meestele ei meeldi naised, kes on haiglaselt saledad. Teadlased leidsid mitmeid tõendeid sellest, et meestele meeldivad suuremad naised. Näiteks on palju rohkem spetsiaalseid veebilehti pühendatud kogukamatele naistele kui saledatele naistele (umbes 10 kogukamate naiste veebilehte ühe saledate naiste veebilehe kohta). 

Teiseks on oluline arvestada ka seda, et täiskasvanud naiste keskmine kehamassiindeks on viimaste aastate jooksul hakanud tõusma. Kolmandaks tundub suuremate naiste eelistamine loogilisem: neil on laiemad puusad, ümaramad pepud ja suuremad rinnad. 

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles