Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Amburile?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur
Ambur Foto: Anna Litvinova

Ambur

22. november – 21. detsember

Saturni liikumine sinu märgis annab aastale tõsise ja asjaliku varjundi. Niisama ilusate silmade eest ei saa sa midagi, pead rohkem vaeva nägema. Edu tuleb siis, kui oled selle auga välja teeninud. Vajalik on analüüsida oma varasemaid tegusid, saada aru, mis on sinu kui isiksuse tugevad ja nõrgad küljed. Ennast hästi tundes on kergem raskustest üle saada ja tulevikuplaane paika panna. Läbimõtlematult uute projektide alustamine või vastutustundetu tegutsemine on lubamatu, see viib läbikukkumiseni. Lihtsalt niisama sul ei vea, tuleb tegutseda aeglaselt ja plaanipäraselt.

Aasta esimesel poolel keskendu õppimisele ja enesearendamisele. Teadmiste kogumiseks võid ette võtta pika reisi või rännaku. Aasta teine pool tõotab karjäärialast edu. Kui oled õppinud ja ennast täiendanud, võib see viia unistuste töökoha saamiseni.

Pidutsemiseks, lõbutsemiseks ja flirtimiseks ei pruugi sul tuju olla. Püsisuhtes võib kallimale tunduda, et oled oma mõtetega kuskil kaugel ja ei pööra talle piisavalt tähelepanu. Et liitu tugevdada, võtke koos midagi ette. Vestlused tõsistel teemadel, oma hinge salasoppide avamine ühendab teid. Salasuhteid ei oleks kuigi mõistlik arendada, sest suure tõenäosusega tulevad need päevavalgele ja rikuvad liidu sellega, kes sinust tõeliselt hoolib.

Sel aastal tasuks ette võtta põhjalikum arstlik kontroll. Seda eriti juhul, kui sa pole ammu pidanud arsti juures käima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles