Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Skorpionile?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: Anna Litvinova

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Oled varasematel aastatel teinud läbi küllaltki raske, aga olulise õppetunni. Tööd teha ja vaeva näha on tulnud palju, nüüd saad nautida oma pingutuste vilju. Oled mitme kogemuse võrra targem ning see aitab sul paremini sisemiselt tasakaalus püsida. Tead, mis on su tugevad, mis nõrgad küljed, ja kus on sinu võimete piirid. Sind ei kannusta praegu soov end proovile panna ja neid piire ületada. Tahad teha asju, mida oskad, milleks sul on annet ja mille tegemisest rõõmu tunned. Sul on võimalusi saada parem töökoht ja nautida ülemuste soosingut. Sellegipoolest eelistad südamelähedast tegevust kõrgele positsioonile ja heale palgale. Leiad ehk võimaluse hobid ja töö niimoodi ühendada, et see sulle ka pikaajalise sissetuleku tagab.

Tahad õppida ja ennast täiendada, võimaluse korral välismaal. Samas võib juhtuda, et pöördutakse hoopis sinu kui õpetaja poole ja kutsutakse sind oma teadmisi ja kogemusi teistele jagama.

Suhted – nii pere, sõprade kui kolleegidega – on terve aasta vältel väga olulised. Hoia neid inimesi, kes sind armastavad, ja sulle vastatakse samaga. Kevade hakul võid pööraselt armuda. Tõenäoliselt tunned oma hingesugulase ära esimesest silmapilgust, suhe kujuneb pikaks ja nauditavaks. Võimalik on seegi, et pikaajalisest sõprussuhtest kujuneb mõnevõrra ootamatult armastus. Kui sul on kindel partner, võib ta sind positiivselt üllatada ja tänu sellele tugevneb suhe veelgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles