Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Kaaludele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud
Kaalud Foto: Anna Litvinova

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Praegu toimuv on su varasemate valikute tulemus. Seega – kui sa end õnnelikuna ei tunne, heida pilk minevikku. Täitmata kokkulepped, pooleli jäänud tööd ja muud vanad võlad võivad su edasiliikumist pidurdada. Ära pigista silma kinni, vaid võta kätte ja klaari vanad asjad võimalikult kiiresti. Minna võib ka vastupidi – asjad laabuvad lausa iseenesest, sest oled omal ajal endast palju andnud siira sooviga teisi aidata, lootmata midagi vastu saada.

Kuigi aasta algul ei saa sa kõigest toimuvast selget sotti ja küsimusi on mitu korda rohkem kui vastuseid, selgineb pilt tasapisi. Üksinda tegutsemine sulle ei sobi, õnneks on su ümber pidevalt palju häid inimesi, kelle toetusele loota võid.

Uut armastust leida on sel aastal lihtsam kui kaua kestnud kooselu harmoonilisena hoida. Jätad inimestele nii oma oleku kui ka välimusega meeldiva ja lahke mulje, sinuga julgevad juttu ajama tulla ka täiesti võõrad inimesed. Võid südame kiiremini põksuma panna mitmel vastassoolisel, ja kui sa nende vahel valida ei suuda, naudid mõnda aega mitme austaja tähelepanu. Pikaajalises suhtes pead aga pingutama. Oled partneri suhtes nõudlik, ootad temalt ehk rohkem, kui ta anda suudab. Proovi end analüüsida ja oma käitumist kontrollida, tujutsemise ja nõudmiste esitamisega sa vaevalt midagi parandad. Ära kooselust kergekäeliselt loobu, kuigi ajajärk pakub sulle tõenäoliselt võimalust uusi valikud teha.

Terviseprobleemid võivad tekkida liigsest närvipingest. Kui tööasjade peale ka öiti mõtlema kipud ja seetõttu magada ei saa, tuleb otsustavalt aeg maha võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles