Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Sõnnile?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähemärk Sõnn
Tähemärk Sõnn Foto: Anna Litvinova

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Aasta algul tuleb tõsiselt tööd murda. Kui oled asjalik ja kohusetundlik, täidad oma lubadusi ning viid alustatu võiduka lõpuni, siis kaitsevad sind ka tähed. Laisklemisel ja looderdamisel võivad aga olla üsna nukrad tagajärjed. Sul ei õnnestu vastutust kellegi teise kaela lükata. Vastutad kõige eest, mida oled oma õlule võtnud. Asjadega, mis õigeks ajaks valmis ei saa, pead tunduvalt rohkem vaeva nägema.

Aasta esimene pool on suhete tasandil stabiilne. Suvekuudel kisub aga pingeliseks. Eriti juhul, kui varasemast ajast on mingid probleemid lahendamata jäänud – need kerkivad nüüd taas päevakorda. Toimetulek suhtemuredega nõuab hoolt ja püsivust, suutlikkust end teise poole olukorda panna. Kaaslast ei ole lihtne mõista, ent see on võimalik, kui loobud oma isekusest. Pead leppima asjaoluga, et su armsam ei ole täiuslik. See peaks õnnestuma, kui ennastki vaatled – täiuslik pole ka sina. Mitte keegi ei ole! Kui aga tegemist on ammendunud suhtega, võib see septembris lahkuminekuga lõppeda. Sügisepoole suhete arendamise võimalused paranevad – saate eriarvamused klaaritud, võid aga ka uue armsama leida. Mõnel Sõnnil tekib talve hakul soov oma pikaajaline kooselu seaduslikuks abieluks vormistada. Aasta viimased kuud soosivad tutvumist uute inimestega, mis viivad sõpruse ja viljaka, mõlemale poolele kasuliku koostööni.

Jõudu ja energiat peaks olema piisavalt. Kui sa endale tööga liiga ei tee, pole tõsisemaid terviseprobleeme karta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles