Halvad harjumused, mis ei lase sul tõelist armastust tunda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid, et 2015. aasta oleks sinu jaoks kui uus algus, miks mitte alustada sellest, et värskendad natuke oma armuelu? Aasta algus on just õige aeg uute eesmärkide seadmiseks ja oma elu muutmiseks.

Järgnevalt on välja toodud halvad harjumused, mis ei lase paljudel naistel tõelist armastust leida. Kui soovid, et sel aastal ootaks sind ees edukad kohtingud ja toredad kaaslased, siis peaksid halbadest harjumustest vabanema, kirjutab YourTango.

1. Saadad purjus peaga sõnumeid. Kui oled mõne joogi võtnud, ära hakka meestele sõnumeid saatma ega helistama.

2. Ootad, et mees astuks esimese sammu. Kui soovid meestega kohtuda, pead ise esimese sammu tegema, andes mehele märku, et oled huvitatud. Naeratusest või flirtivast silmsidest üldiselt piisab.

3. Elad minevikus. Unusta läbikukkunud suhted, pettumised ja vead. Lase lahti pagasist, mis sind tagasi hoiab.

4. Raiskad aega mehele, kes sulle tegelikult ei meeldi. Ta võib tunduda olevat hea kandidaat, aga teie vahel pole sädet ja sa ei näe oma tulevikku koos temaga. Ära raiska tema peale oma aega.

5. Raiskad aega mehele, kellele sina tegelikult ei meeldi. Unusta mees, kes saadab sulle segaseid signaale.

6. Varjad oma tõelist olemust. Tahad olla «lahe naine», kes veedab alati meestega lõbusalt aega. Kui sind aga häirib see, et mees ei kingi sulle piisavalt oma aega ja tähelepanu, ütle seda talle. Ainult sel moel võid leida rahuldust pakkuva suhte.

7. Keskendud mehe vigadele. Kas tema juuksepiir on hakanud taanduma? Kas ta räägib oma tööst liiga palju? Kas talle meeldib teha labaseid nalju? Kui keskendud alati vaid pisivigadele, mitte teievahelisele keemiale, siis ei leia sa kunagi õnne.

8. Keskendud enda vigadele. Ära muretse pidevalt oma kehakaalu või selle pärast, et sul pole ammu suhteid olnud. Vigadele keskendumine ei lase sul õnne leida.

9. Muretsed pidevalt selle pärast, mida su sõbrad arvavad. Ära lase oma sõprade või sõbrannade arvamustel oma armusuhteid mõjutada. Tegelikult pole ju oluline, mida nemad sinu suhetest, välimusest või karjäärist arvavad.

10. Keskendud vaid ühele «tüübile». Ära kasuta ettekäänet «ta pole minu tüüpi».

11. Ootad mehe järgmist sõnumit või kõnet. Ära lase oma päeva rikkuda sellel, kui mees sulle ei helista või sõnumit ei saada.

12. Lähed alati oma eksi juurde tagasi. Teie suhtest ei saanud asja ja selleks oli ilmselt rohkem kui üks põhjus. Selle asemel, et oma aega eksile raisata, ürita tutvuda uute inimestega.

13. Kahtled iseendas. Ära kahtle selles, kas mehe sõnad võivad sind ärritada või mitte. Usalda oma sisetunnet ja käitu vastavalt.

14. Võtad armusuhteid enesestmõistetavatena. Ära võta armastust enesestmõistetavana. Ütle kallitele inimestele, miks sa neid armastad.

15. Tülitsed. Kui oled pärast pikka tööpäeva tusases tujus, räägi oma muredest mõnele lähedasele inimesele, kuid ära nori temaga tüli. Kui miski ärritab sind, ütle see välja, ära hoia negatiivseid mõtteid endale.

16. Võrdled oma suhet teistega. Kas su sõbranna kihlus äsja? Kas sind paneb imestama, miks kallim sulle hinnalisi kinke ei tee? Muretse ainult iseenda ootuste ja vajaduste pärast, ära kuula seda, mida teised teie suhte kohta ütlevad.

17. Lased partneril arvata, mis sind pahaseks teeb. Kui miski ajab sind endast välja, ole otsekohene ja ütle see välja. Ära eelda, et kallim suudab su mõtteid lugeda.

18. Väldid intiimsust. Sa võid olla väsinud, kuid kallimaga koos olemine aitab lõõgastuda ja teeb teid veelgi lähedasemaks. Lõpeta ettekäänete otsimine ja anna kallimale võimalus end õnnelikuks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles