Mees otsib ajalehekuulutuse abil toakaaslast ja kallimat, vaata mehe rangeid nõudmisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Los Angeleses otsib üks mees Craigslisti kaudu omale naissoost toakaaslast/kallimat, kuid mehel on potentsiaalsele uuele naabrile väga konkreetsed nõudmised.

Kuulutuse pealkirjaks on «Otsin tüdruksõpra, muusikut ja töökaaslast, kellega korterit jagada», vahendab Jezebel. 

Kuulutus on järgmine:

«Kirjutan, milline näeks välja minu ideaalne päev. Kui sa oled minuga nõus, võta ühendust. Kui mitte, liigu edasi. Nii lihtne see ongi.

* Me ärkame üles, kaisutame, räägime juttu, armatseme ja hellitame teineteist.

* Ma valmistan sulle hommikusööki (ma olen väga hea kokk) või sina valmistad mulle või teeme seda kordamööda.

* Me räägime jumalast ja oma vaimsest elust; arutame oma küsimusi, muresid, lootusi, hirme jne.

* Me loeme piiblit ja palvetame koos. Jah, ma olen kristlane. Intelligentne, küps kristlane, mitte selline, nagu oled võib-olla telerist näinud. Ma käin harva kirikus, kuid enamasti keskendun oma «sisemisele» vaimsele elule, mitte «välimisele».

* Me töötame koos kontoris, valgustades seeläbi maailma. Ma tegelen mitme asjaga: salvestan oma kodustuudios muusikat, olen mänedžer, pean harivat blogi ning aitan vabakutselisena teistel ärisid edendada. Minu endine tüdruksõber töötas minuga viis aastat (pane tähele, et ma ütlesin MINUGA, mitte minule). Talle meeldis see töö, ta teenis hästi ja me mõlemad nautisime seda kogemust. Ma tean, kuidas juhtida kontorit nii, et töö- ja eraelu oleksid lahus. Ma olen hea ülemus, kes annab oma alluvatele preemiaid, aga ma tean, kuhu piir tõmmata ja ma ei talu looderdamist.

* Kui sul on mõni teine projekt või poole kohaga töö, siis ülejäänud päeva jooksul võid sellega tegeleda. Kui vajad mu abi, anna teada ja aitan sind meeleldi. Ma olen aidanud kolmel eksil karjääri teha ja olen selles üsna osav.

* Me teeme trenni ja liigume, et saada kontorist eemale. Jooga, kõndimine, rattasõit, rulluisutamine, matkamine vms.

* Me aitame hädasolijaid. Külastan sageli oma linnaosa kodutuid ja annan neile, mida nad vajavad (hambapastat, sokke, toitu jne). Ma usun, et me oleme selleks kohustatud ja ma naudin seda. Ka sina peaksid seda nautima.

* Me oleme kaua üleval ja räägime, sööme, kallistame.

* Me käime puhkamas, et avastada teisi kohti maailmas. Ma soovin oma äri laiendada Ameerikast väljapoole; ka sina peaksid selle vastu huvi tundma.

Kui mu päevas on enamik neist tegevustest, siis on minu silmis tegemist väga hea päevaga.

Sina arvad sama. 

Kuna ma olen siin üsna palju hulle kohanud, peaksin olema veidike täpsem:

* Sa oled intelligentne ja hea suhtleja. Sa oskad vestlust pidada, argumente tuua, mõtled kriitiliselt ja sul on hea grammatika.

* Sul ei ole probleeme alkoholi ega narkootikumidega (regulaarselt enda laua alla joomine tähendab alkoholiprobleeme), sa ei tarvita kanepit ega ühtki teist narkootilist ainet.

* Holistiline. Orgaaniline. Tervislik. Ehk sa hoolid sellest, mida oma kehaga teed.

* Sul pole lapsi.

* Sul pole lemmikloomi.

* Sul pole palju asju. Mu korter on väike ja möbleeritud. Sinu kohvrite jaoks on siin ruumi, aga see on ka kõik.

* Mulle ei meeldi eriti tätoveeringud või muud kehakaunistused. Ma võin neid minimaalses koguses taluda, aga see on ka kõik.

* Sa oled oma eksist üle saanud. Viimasel kohtingul nuttis mu kaaslane pool tundi oma eksi pärast. Tänan väga, hea teada, et minust oli kasu.

* Sa pole eneseimetleja? Kes on eneseimetleja? Näitlejannad! Tõesti, te teate, kes te olete ja palun hoidke eemale.

* Sa pole ainult raha peal väljas. Mul on olnud palju raha, mul on olnud vähe raha. Hoolimata kõigest kulutan oma raha asjadele, mis muudavad maailma mu ümber positiivsemaks. Ma ei hooli uhketest autodest, suurtest majadest või muust taolisest.

* Sa ARMASTAD klassikalist jazzi, souli ja rahulikku muusikat. Mida ma pean silmas «klassikalise» all? Muusikat, mis eksisteeris enne 80ndaid. Ma ise loon kaasaegset muusikat, kuid sel on kindlasti klassikalise muusika mõjutusi. Kui sulle selline muusika ei meeldi, siis on meil probleeme.

* Sa pead alati oma sõna. Kui sa mõtled pidevalt ümber ja hüppad alt, hoia eemale.

* Sa pole seotud konkreetse töökoha või paigaga. Sinu jaoks on kõige olulisem hea suhte leidmine ja sa oled valmis oma mehele igale poole järgnema.

* Sa oled jumalale ja teistele inimestele avatud. Sa oled hooliv. Hoolimist kohtab Hollywoodis harva.

* Sa usud jumalasse. Ma ei saa enam koos olla ateistide või agnostikutega ja ausalt öeldes eelistaksin kristlast või juuti.

* Sa naerad sarkasmi üle. Woody Allen, George Carlin, Louis CK. Minus leidub neid kõiki.

* Sul ei ole haigusi. See pole ilmselt mingi üllatus. Kes tahaks nakkushaigust?

* Sa oled vähemalt 165 sentimeetrit pikk ja sale. Sa ei pea olema ideaalne, aga sa pead olema tervislik. Tervislik ei tähenda anorektikut ega paksu.

Ma olen 182 sentimeetrit pikk, sale, sportlik, nooruslik ja energiline. Ma olen 40. eluaastates, kuid teen iga kell ära oma 20. eluaastates sõpradele. Ma usun, et nooruslikkus peitub meie hinges. Mulle meeldib puudutamine ja kallistamine, aga ma pole klammerduv ning ma tean, mis on nende kahe vahe. Ma olen alati olnud väga seksuaalne ja ma tean, mida ma magamistoas tahan. Ma olen romantiline, kuid mul on ka oma ulakas pool ning ma olen proovinud domineerivaid rollimänge. Ma olen hea massöör ja mulle meeldib kallimate peal seda harjutada (sul veab), mulle meeldib teha üllatavaid kingitusi, kinkida lilli jne.

Naised on mulle öelnud, et ma lõhun kõik meeste kohta käivad stereotüübid. 

Kuigi ma olen helde andja, võin ma olla ka väga nõudlik.

Mul on armas, eraldiseisev väike majake, mis on umbes tikutopsisuurune (kus asub ka salvestamisstuudio). Mul on täielikult möbleeritud magamistuba, kus sa ei hakka kogu aeg magama, aga sa võid oma asju seal hoida.

KUS ON MU MUUSA? Kus on puhta südame ja ilusa naeratusega naine, kellele saaksin oma salvestamisstuudios laulda ja muusikat mängida?

Kus on naine, kes saab kinkida mulle oma julgustuse, kõrvad, südame ja hinge?

Kui ta kingib mulle need, siis ma annan endast parima, et panna teda loominguliselt, vaimselt, intellektuaalselt ja seksuaalselt nurru lööma.

Ma otsin ausat suhet, mis tooks maailma valgust, kuna pole kahtlustki, et just seda on meil tarvis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles