22 vastuolulist asja, mida naised kipuvad tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on veidrad olendid. Seda ei arva ainult mehed, vaid ka mõned naised on selles veendunud. Naised ei mõista sageli isegi, miks nad midagi teevad või ütlevad, samuti on neil raske aeg-ajalt mõista teiste naiste käitumist või sõnu.

Hoolimata sellest jätkavad naised oma vastuolulist käitumist. Millised naiste teod või sõnad tunduvad olevat kõige vastuolulisemad? Elite Daily pani kirja 22 vastuolulist asja, mida naised sageli teevad.

1. Nad klatšivad teisi naisi taga ja kutsuvad neid võltsideks. Kui sa ütled teise inimese teadmata tema kohta asju, mida sa talle näkku ei julgeks öelda, siis kas sa ise pole ka mitte võlts?

2. Nad kurdavad, et on paksud, kuid ei võta midagi ette. Kas virisemine aitab ka kaloreid põletada? Vist mitte.

3. Nad kulutavad suuri summasid maniküüri ja juuksuri peale ning kurdavad, et neil pole piisavalt raha. Mõned naised peaksid õppima rahaga paremini ümber käima ja mitte kulutama oma välimusele suuri summasid, kui kuu lõpus jääb üürirahast puudu.

4. Nad loevad salaja oma kallimate tekstisõnumeid või e-kirju ja kurdavad siis, et nende suhtes pole piisavalt usaldust. 

5. Nad vaatavad sotsiaalmeedias kallima eksi ja see langetab nende endi enesehinnangut. Ilmselt on asi selles, et naised on oma loomult väga uudishimulikud. Kuidas muidu selgitada seda, et nad teevad asju, mis nende enesetunnet halvemaks muudab.

6. Nad võrdlevad end oma endise kallima uue silmarõõmuga. Te läksite lahku, seega milleks piinata end võrdlustega?

7. Nad annavad meestele pidevalt korvi ja imestavad siis, miks nad on ikka veel vallalised. Võib-olla ei tasuks baaris kõigile meestele ära öelda, vaid anda mõnele võimalus ja teda paremini tundma õppida.

8. Nad ostavad kalleid kingi ja kurdavad terve õhtu, et kingad hõõruvad. Ilu nõuab ju ohvreid või mis?

9. Nad ütlevad, et ei hooli sellest, kui paljud nende Facebooki või Instagrami postitusi kommenteerivad, kuid salaja uuendavad pidevalt lehte. 

10. Nad kurdavad, et on haiged, kuid lähevad siis välja pidutsema. Seda kipuvad pigem tegema noored naised. Nad puuduvad hea meelega töölt või koolist, kuna enesetunne «pole kuigi hea», aga kui sõbrannad kutsuvad neid õhtul välja, siis ei saa ju ometi eitavat vastust anda.

11. Nad söövad terve päeva vältel vaid ülitervislikke asju, kuid õhtul koju jõudes pistavad nahka kõik söödavad asjad, mida köögist võib leida. Kui sa tahad tervislikult toituda, ent päeva lõpuks piinab sind tühi kõht, siis peaksid oma toitumist muutma.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

12. Nad norivad oma kallimatega pidevalt tüli ja imestavad, kui mehed neid maha jätavad. Mehed ei talu seda, kui naised nende kallal pidevalt näägutavad. Ja kas keegi saab seda neile pahaks panna?

13. Nad veedavad klubis aega oma telefoni seltsis ja on hiljem õnnetud, et neil ei õnnestu uute inimestega tutvuda. Kuidas saakski uute inimestega tutvuda, kui sa jälgid pigem telefoni vahendusel nende inimeste tegemisi, kellega sa oled juba ammu tuttav.

14. Nad söövad terve nädalavahetuse rämpstoitu ja väidavad, et esmaspäeval algab dieet. Milleks üldse rämpstoiduga liiale minna, kehal pole neid kaloreid ju tarvis.

15. Nad kurdavad, et mees pole nende sõnumile vastanud ja kui ta lõpuks seda teeb, saadab naine vastuse umbes kaks tundi hiljem. Naised võivad ju öelda, et neile ei meeldi mängida tagaajamist, kuid nad ise on tavaliselt selle mängu kõige salakavalamad osalejad.

16. Nad ütlevad, et neil pole raha, kuid lähevad siis poodlema. Prioriteedid peaksid paigas olema, korteriüür ja kommunaalarved on eluliselt tähtsamad kui uus sädelev kleit või hinnaline käekott.

17. Nad väidavad, et neil pole üüriraha, kuid ometi saavad nad igal õhtul väljas pidutsemas käia. See läheb kokku eelmise punktiga. 

18. Nad nimetavad teisi eneseimetlejateks, kuid nende enda sotsiaalmeedia on täis selfie'sid. See on puhas silmakirjalikkus.

19. Nad kurdavad, et vajavad elektroonikast puhkust... Twitteris. Võta iseenda nõu kuulda ja pane nutitelefon käest ning mine hoopis välja jalutama.

20. Nad väidavad, et vihkavad teatud tõsielusaateid, kuid salaja jälgivad saadete tegelaste tegemisi sotsiaalmeedia vahendusel. Miks sind üldse huvitab, kuidas kuulsused elavad? See muudab vaid su enda enesetunnet halvemaks.

21. Nad vihkavad mõnda «sõbrannat», kuid ometi lähevad tema sünnipäevale. 

22. Nad käivad peale, et restoranis võiks arve pooleks teha, kuigi nad teavad väga hästi, et nende osa oli suurem kui mehe oma. Naine võib ise arvata, et selline käitumisviis on väga kaval, kuid tegelikult jätab see temast üsna halva mulje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles