Kohad, kus ei tasuks endast pilti teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

Hoolimata sellest, kas sulle selfie'd meeldivad või mitte, paistab, et enesepildistamise trend ei kipu veel kaduma. Kuigi iseenda pildistamises pole midagi halba, ei tasuks seda siiski päris igas kohas teha.

Shape.com pani kirja mõned kohad, kus ei sobi selfie'sid teha.

  • Spordivõistlustel

Tour De France'i ajal muutus selfie'de tegemine lausa ohtlikuks: ratturid sõitsid üksteisele otsa, kuna agarad fännid ronisid parima selfie tegemiseks lausa rajale. 2013. aastal keelati näiteks ka Hong Kongis maratoni ajal selfie tegemine, kuna üks naine oli maratoni stardis üritanud ennast pildistada ja tekitas seetõttu suure ummiku.

  • Matustel

Mõned inimesed on matustel endast pilti teinud, ent see tobe komme tuleks kiiremas korras unustada.

  • Autos

Tagaistmel? Palun väga, pildistage julgelt. Aga autoroolis olles? Väga halb mõte.

  • Jõusaalis/trennis

Kui soovid teistele näidata, kui heas trennivormis sa oled, siis tee endast pilti pigem riietusruumis kui jõusaalis, kus võid teistele ette jääda või treeningmasinal olles endale liiga teha. 

  • Hääletuskabiinis

Valimiste aeg on peaaegu käes ja üsna pea külastavad paljud meist valimisjaoskondi. Kuigi sul võib olla hea idee teha endast hääletuskabiinis kiire klõps, ei tasu seda siiski teha. Ameerikas on näiteks mitmetes osariikides lausa keelatud selfie'de tegemine hääletuskabiinis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles