Kuus salajast märki, et mees petab sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Petmist kogenud naised teavad, et petjad on tavaliselt osavad manipuleerijad, kes valetavad selleks, et oma tegemisi varjata. Naised, kelle abikaasad või kallimad on neid petnud, kinnitavad kui ühest suust: ära kahtle oma sisetundes - kui kahtlustad, et mees petab sind, siis tõenäoliselt see on ka nii.

Järgnevalt on välja toodud kuus märki, et mees petab sind. Pea meeles, et need märgid võivad esialgu tunduda täiesti süütutena, sa ei pruugi neid võib-olla märgatagi, aga ürita siiski olla ettevaatlik, kirjutab Huff Post.

1. Ta hoolitseb oma välimuse eest rohkem kui enne

Loomulikult on tore, kui mees hakkab regulaarselt habet ajama, käib trennis ja jälgib toitumist, aga kui ta pöörab neile asjadele järsku rohkem tähelepanu kui eelnevalt, siis tekitab see küsimusi. Mõned naised tunnistavad, et isegi aitasid mehe palvel näiteks mehe kaelalt karvu eemaldada, kuid neil polnud aimugi, et tegelikult muutsid nad oma meest teise naise jaoks nägusamaks. 

Kui märkad ühel päeval, et mees eelistab pärast tööd minna jõusaali selle asemel, et sinu ja lastega õhtust süüa, siis on kahtlustamiseks põhjust küll ja veel.

2. Ta ei kutsu sind enam oma tööüritustele

Kas mees käib iga nädal mitmel õhtul kolleegidega väljas või kohtub pärast tööd võimalike koostööpartneritega? Kas eelnevalt kutsus ta mõnikord ka sind kaasa, kuid nüüd eelistab käia neil üritustel üksi? Selliseid asju ei tasuks tähelepanuta jätta. Võib-olla pole mehel veel välja kujunenud kõrvalsuhet, kuid ta võib selle peale mõelda ja võib-olla on tema ellu tekkinud naine, kes «mõistab» sinust paremini, kui palju mees tööd teeb ja vaeva näeb.

3. Ta muutub järsku vihaseks

Kas ta käitub vihasemalt ja eemaletõukavamalt kui varem? Võib-olla painab teda süütunne, mis on vaikselt muutumas vihaks sinu vastu. Ta võib tunda end petmise tõttu halvasti, kuid ta ei suuda end kokku võtta ja sulle tõde tunnistada ning võib lausa sind süüdistada selles, et ajad teda tigedaks. 

Sa ei pea taluma tema tujukust ja süütundest ajendatud süüdistusi. Ta on täiskasvanud mees, kes peaks suutma oma emotsioone kontrollida. Kui ta on hakanud sind rohkem kritiseerima, siis ka see viitab tema sisemisele ebakindlusele. Ära võta seda isiklikult, sina pole tegelikult milleski süüdi.

4. Tema käitumine magamistoas on muutunud

Kui oled juba aastaid sama mehega seksinud, siis ilmselt oskad ette ennustada tema käitumist voodis. Kui ta aga järsku on hakanud midagi uut proovima või teeb liigutusi, mida ta varem pole teinud, tekib küsimus: kust ta neid õppis? Kui te pole just koos avastanud uusi asendeid, mida võiks proovida, siis tasub sellise muutuse suhtes olla väga tähelepanelik.

5. Ta hakkab alkoholi tarvitama, suitsetama ja sind vältima

Petjad võivad lisaks kõrvalsuhtele omaks võtta veel mõningaid halbu harjumusi. Süütunde tõttu võib mees otsida lohutust alkoholilt või hakata suitsetama. Jälgi hoolikalt, kas mees on hakanud rohkem jooma, suitsetama, kas ta mängib rohkem hasartmänge või kulutab rohkem raha. Võib-olla varjab ta sinu eest palju enamat kui ainult kõrvalsuhet. 

6. Tema telefoni pääseb nüüd vaid salasõna abil

Kui mehe telefon on eelnevalt olnud salasõnadest prii, kuid nüüd peab järsku tema telefoni avamiseks sisestama numbrikombinatsiooni või salajase mustri, siis tõenäoliselt varjab ta midagi. 

Naised, kelle mehed on neid petnud, soovitavad jälgida mehe käitumist ja tähele panna asju, mis erinevad tavapärasest. Kui miski tundub olevat kahtlane, siis tasuks seda lähemalt uurida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles