2015. aasta horoskoop: Kalad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: Repro

2015. aasta sobib nii maiste kui vaimsete hüvede nautimiseks. Vastuvoolu ujumise aeg on Kaladel läbi saanud. Kui keskendud oma unistustele, siis hakkavadki need teoks saama. Sa ei ole kunagi elulisi maavärinaid kartnud ja ka sel aastal võib neid ette tulla. Suudad vaadata kõike uue nurga alt. Paar varasemat aastat oled läbinud tuleproove, mis on karastanud. Elujõud ja vitaalusus on tipus.

KARJÄÄR

Aasta pakub karjäärialaselt valgustumist, kuid ka kummalisi seiklusi. Raha ei ole kõige tähtsam, pigem uus kogemus. Mingid projektid, mis sind varem komistama panid, kaovad nagu nõiaväel. Karjääri edendamisel lähtud oma tõekspidamistest, mis ei lähe üldiste arusaamadega vastuollu. Pead üle vaatama kõik, mis nõuab tähenärimist. Sa ei ole tavaliselt tähenärija ega snoob, kuid uutes väljakutsetes pead seda olema.

SUHTED

Öeldakse, et see mis ei tapa, teeb tugevamaks. Kala suhete mingil tasandil ei pruugi see kehtida. Naudid, et sul on just selline pere ja lähedased nagu need on. Nad on sinu turvaline sadam, kuhu saad maailmakära eest peitu pugeda. Saad kogemuse, et isegi pere keskel on saladusi, mis ei ole jagamiseks. Sõpruskonnas aga seda rakendada ei maksa, sest siis võib salatsemine kahju tekitada. Leiad üles oma heasüdamlikkuse reservid.

RAHA

Rahalises plaanis toimub puhastus. Mingid varasemad sissetulekuallikad kaovad ja asenduvad uutega. Transformatsioon võib natuke närviliseks teha, kuid kõik tuleb lõppkokkuvõttes kasuks. 2015. aastal tasuks olla ettevaatlik sellega, millistele rahalistele dokumentidele allkirja anda. Kuid raha aitab ka sotsiaalset staatust parandada.

TERVIS

Kalad naudivad ujumist, vahel ka vastuvoolu, kuid mitte üle oma võimete. Kui oled kellegi teise pingete sihtmärk olnud, siis sel aastal see lõppeb. Saad oma tasakaalu tagasi ja naudid elu. Tervise võtmeks on positiivne suhtumine, igas hetkes kohal olemine ja tänulikkus. Väikesed tervisehädad võimaldavad aja maha võtta ja endaga tegeleda. Naudid ka seda kui lähedased sind poputavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles