Rõivad, mida osteti möödunud aastal eBay kaudu kõige rohkem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Hudgens teksatunkedes.
Vanessa Hudgens teksatunkedes. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Maailma üks suurimatest veebipoodidest eBay avalikustas, milliseid moeesemeid otsiti ja osteti 2014. aastal eBay vahendusel kõige rohkem. 

Tuleb välja, et esikoha saavutas trend, mida paljud ka põlgavad ja kritiseerivad – tunked. Nimelt vahendab WWD, et Ebay kaudu osteti äsja möödunud aastal koguni 530 000 paari tunkesid. Teksatunkede trendi on üsna keeruline maitsekalt välja kanda, kuid pole ime, et naised üle maailma tahavad isegi proovida mugavat riietust, mille nii paljud kuulsused ja stiiliikoonid teistele eeskujuks toovad.

Tunkede järel osutusid jätkuvalt populaarseks retuusid ehk joogapüksid, mida osteti pisut vähem, 423 000 paari. Need valikud tõestavad, et mugavus on jätkuvalt hinnas.

Lisaks selgus eBay aastaaruandest, kui suurel määral mõjutavad tavatarbijate harjumusi kuulsuste valikud. Näiteks osteti pärast Amal Clooney pulmi eBay vahendusel üle 11 000 Oscar de la Renta moetoodet, sest kandis ju naine nimetatud moelooja pruutkleiti. Ka Kim Kardashiani Givenchy pruutkleit avaldas tarbijatele mõju, kuigi mitte nii palju – pärast Kimye pulmi osteti ligikaudu 5000 Givenchy moemaja toodet.

Dungs and stripes. Tried and true. #toddlerforever #safetyoutfit #uniform

A photo posted by Alexa (@chungalexa) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles