Viis omadust, mida naine peaks mehe juures tähele panema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised, öelge ausalt, kui tihti olete baaris mõne mehe juurest minema jalutanud, sest ta mainis oma jutus liiga tihti filmi «Tähesõjad» või käis mitu korda väljas suitsu tegemas? Kui sageli on juhtunud, et te ei süvene üldse mehe isikuomadustesse ja langetate otsuse veel enne, kui ta jõuab endast rääkima hakata?

Ärge uskuge neid, kes ütlevad, et maailmas pole enam häid mehi. On küll! Tuleb vaid natuke süveneda ja kuulata, mida mees teile räägib. Lifehack pani kirja viis head omadust, mida naised peaksid meeste juures tähele panema.

1. Ta on otsekohene

Ta ei karda oma arvamust avaldada ja esialgu võib olla keeruline sellega toime tulla. Me oleme harjunud elama passiiv-agressiivses maailmas, kus me jätame paljud asjad tähelepanuta või ütleme lihtsalt «kõik on korras» ja laseme emotsioonidel kaane all pulbitseda. Otsekohene ja aus mees tahab siiralt teada, kui miski on halvasti, sest ta tahab olukorda paremaks muuta. See tähendab, et mõnikord kuuled sa tema huulilt asju, mida sa tegelikult kuulda ei tahaks, kuid pikas perspektiivis on see ainult hea.

2. Ta on võimeline enda üle naerma

Elu on keeruline ja see muutub veelgi keerulisemaks, kui võtad elu liiga tõsiselt. Seetõttu on oluline, et sul oleks kaaspiloot, kes julgeb enda üle nalja visata, kui asjad peaksid muutuma liiga keeruliseks. 

3. Ta jagab heldelt oma aega

Arvatakse, et naised tahavad kogu aeg midagi saada - lilli, kingitusi, ehteid, šokolaadi. Tähtpäevade puhul eeldavad naised, et mehed näevad nende kinkide nimel vaeva. Kui mehed seda ei tee, siis järelikult nad ei armasta meid. See on tegelikult vale. Praegusel ajal on raske leida meest, kes kingiks materiaalsete asjade asemel aega. Raske on leida meest, kes kingiks sulle tähelepanu selle asemel, et osta sulle hinnaline käekott. Hoolimata levinud arvamusest, et naised ihkavad materiaalseid asju, on mõistlikum raha kokku hoida ja säästa, kuna pikas perspektiivis on sellest palju rohkem kasu. Mees, kes hindab aega ja mälestusi kõrgemalt kui materiaalseid asju, on tõeliselt hinnaline leid.

4. Ta on kaastundlik

Üks kõige võimsamaid emotsioone on empaatia või oskus mõista ja hinnata teise inimese pingutusi ning kordaminekuid. Mees, kes mõistab sinu kurbust, kuid samas suudab olla õnnelik siis, kui sina oled õnnelik, on väga hea leid. Ta üritab alati mõista teiste seisukohti, et näha maailma nii, nagu teised seda näevad.

5. Ta õpib oma vigadest

Inimesed ei ole täiuslikud ja me teeme rohkem vigu, kui tahaksime tunnistada. Võttes seda arvesse, on mehe juures üks oluline omadus see, kui ta suudab tunnistada, et on eksinud ning soovib olukorda parandada. Kõige edukamad inimesed on kogenud põrumist, kuid nad on sellest midagi kõrva taha pannud. Hea mees tunnistab, kui ta on vea teinud ja ta saab läbi selle paremaks inimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles