Naine pelgas osta pisikutega kingitust

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Närimiseks mõeldud lasteraamatu pakend pani lugeja muretsema.
Närimiseks mõeldud lasteraamatu pakend pani lugeja muretsema. Foto: Lugeja

Lugejat üllatas, et Apollo poes müüdav beebidele närimiseks mõeldud pehmete kaantega raamatul polnud ümber pakendit.

«Kuidas anda lapsele pehmete kaantega raamatut, mille peale on kirjutatud, et seda võib suhu panna, kui seda on kümned, kui mitte sajad inimesed varem poes näppinud,» rääkis naissoost lugeja.

Ta plaanis osta raamatut kingituseks, kuid pidi sellest plaanist lahtise pakendi tõttu loobuma. «Kas peaksin raamatu enne kinkimist pesumasinasse panema või kolmekuuse lapse vanemaid hoiatama, et nad seda pisikupesa enne pesemist lapsele ei annaks?» küsis lugeja, kes ei saa aru, miks müüakse lastele närimiseks mõeldud raamatut ilma ümbritseva pakendita.

Apollo turundusjuhi Liisi Paasi sõnul on Apollo raamatu edasimüüja ning pakendamise üle otsustab tootja. Paas ütles, et väikelaste toodetele on kvaliteedinõuded, pakendamise kohustust need ette ei näe. «Igal inimesel on võimalus ise otsustada, kas lapsele soovitakse osta pakendamata toodet, seda eelnevalt pesta või mitte,» selgitas Paas.

Tervisele otsest ohtu pakendamata toote näol Apollo ei näe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles