Vaata, milline tukk sobib erineva näokujuga naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Biel.
Jessica Biel. Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Paljud naised soovivad uude aastasse minna uue soenguga. Kui sa ei soovi oma juuste pikkust või värvi oluliselt muuta, proovi vahelduseks näiteks tukka. Ekspertide sõnul on just sügistalvine hooaeg ideaalne tuka kandmiseks.

Tukka valides tasuks aga silmas pidada oma näokuju. Good Housekeeping toob mõned näited, milline tukk millise näokujuga kõige paremini sobib.

  • Ümar nägu

Ümara näoga naised peaksid vältima sirget tukka, kuna see toob esile näo täidluse. Pigem tasuks eelistada paksu tukka, mida saab ühele või teisele poole lükata.

Liv Tyler
Liv Tyler Foto: Alexandra Wyman/AFP
  • Pikk või kandiline nägu

Selle näokujuga sobib kõige paremini pikk ja raske tukk, mis lõpeb umbes kulmude juures või on isegi natuke üle kulmude. Selline tukk näeb kena välja nii otse kammitult kui ka küljele lükatult.

Kerry Washington
Kerry Washington Foto: Matt Sayles/AP
  • Südamekujuline nägu

Südamekujulise näo puhul tasuks tasakaalustada peenikest lõuajoont laiema otsmikuga. Proovi näiteks pikka, järgulist tukka, mis hoiaks küljele ja tõmbaks tähelepanu silmadele, huultele ja näo keskosale. Kõige lühem osa tukast peaks ulatuma kulmudeni ja kõige pikem põsesarnadeni.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon Foto: Fred Thornhill/REUTERS
  • Ovaalne nägu

Ovaalse näoga naistel on kõige rohkem valikuid. Neile sobib nii küljele kui ka otse hoidev tukk, aga kõige parem oleks ehk proovida rasket ja sirget tukka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles