Naistele: 12 märki, et mehest saaks hea voodipartner

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled mehega äsja tutvunud, siis esialgu võib olla keeruline mõista, kas tema hea tantsuoskus või soojad puudutused ka midagi tähendavad. Lähemalt tuttavaks saades tasub aga teatud asju eriti hoolikalt jälgida, kuna need võivad reeta, kas mees oleks hea voodipartner või mitte.

Cosmopolitan.com pani kirja 12 märki, mida näitavad, et mehest saaks hea voodikaaslane.

1. Ta tunneb sinu vastu siirast huvi. Kui ta tunneb huvi sinu kui inimese vastu ja küsib, millised on su hobid või kuidas su tööpäev möödus, siis see näitab, et ta üritab selgeks teha, mis teeks sind õnnelikuks. Ilmselt huvitab teda ka see, kuidas sind linade vahel õnnelikuks teha.

2. Ta teab, kuidas sind puudutada. Kui ta oskab su kätt puudutada nii, et see tekitab sinus imelise tunde või masseerib su pead ja see paneb sind mõnust oigama, siis tõenäoliselt oskab ta sind ka mujalt puudutada.

3. Ta tekitab sinus tunde, et oled kõige ilusam naine maailmas. Kui mees oskab panna sind ilusana tundma, siis muutub seks paremaks juba ainuüksi sellepärast, et sa ei põe enam oma välimuse pärast.

4. Ta on väga ambitsioonikas. Üldiselt võib öelda, et kui mees on tavaelus laisk, siis kipub ta ka voodis laisk olema. Ambitsioonikad mehed on aga voodis energilisemad ja soovivad naisele pakkuda vaid parimat.

5. Ta on väga hea tantsija. Leidub naisi, kes ei läheks kunagi voodisse mehega, kes tunnistab, et talle ei meeldi tantsida. Miks? Sest kui mees ütleb avameelselt, et talle ei meeldi oma keha lõbusalt liigutada, siis kuuleb naine vaid seda, et mehest ei saaks head voodipartnerit.

6. Ta hoiab sinuga intensiivset silmsidet. Kui vaatad mehele silma ja ainuüksi silmside temaga on väga intensiivne ja kirglik, siis võid kindel olla, et ka seks temaga on imehea.

7. Ta ei taha kiirustada. Kui mees ei ürita sind esimese kohtingu lõpus tingimata suudelda ja eelistab lasta asjadel rahulikult kulgeda, siis võid kindel olla, et tegemist on tõelise härrasmehega ja ootamine muudab kõik vaid paremaks.

8. Ta ei armasta kritiseerimist. Ta ei kritiseeri seda, et sa armastad tõsielusarju ega kommenteeri sinu esmapilgul veidrana tunduvaid harjumusi. Ta on mõistlik ja teab, et inimesed on erinevad.

9. Ta oskab oma käsi kasutada. Kasvõi tema žestid viitavad sellele, et ta teab täpselt, mida oma kätega peale hakata.

10. Kui palud tal lõpetada millegi tegemise, siis ta lõpetab. Kui sa näiteks palud, et ta ei teeks mõne asja üle nalja, mis on sulle südamelähedane, siis ta tuleb sulle vastu ja palub andeks. Võid üsna kindel olla, et ta käituks samamoodi ka voodis ja see on väga oluline.

11. Tunned temaga olles end tõeliselt mugavalt. Kui sa tunned, et ta austab ja aktsepteerib sind, siis saad temaga vabamalt suhelda ja tunned ka voodis end vabamalt.

12. Ta on enesekindel. Kui mees pole enesekindel, siis see ei tähenda kohe, et ta on halb voodikaaslane, aga see tavaliselt viitab sellele, et temaga koos olles ei koge sa oma elu parimat seksi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles