Seitse naisetüüpi, keda võid aastavahetuspeol kohata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aastavahetus on peaaegu kätte jõudnud ja kaubanduskeskustes võib näha palju noori naisi poodides paaniliselt ringi vaatamas, et leida ideaalset aastavahetuspeo riietust. Need, kes on oma elus näinud juba mitmeid aastavahetusi ja käinud erinevatel pidudel, on ilmselt märganud, et pidudel võib alati kohata teatud tüüpi naisi.

Noorte elustiiliportaal Elite Daily pani kirja seitse naisetüüpi, kellega võid aastavahetuspeol kohtuda.

1. Neiu, kes ei pea südaööni vastu. Kui kell läheneb südaööle, võid märgata, et see noor naine on diivanil või kusagil toanurgas ja ta silmad on suletud. Ta üritas nii väga keskööni üleval olla, kuid Une-Mati sai temast võitu. 

Foto: SCANPIX

2. Naine, kes on end liiga üles löönud. Pole vahet, kas oled peol mõnes baaris või kellegi kodus, kindlasti on seal vähemalt üks naine, kes on end rohkem üles löönud kui teised. Tõenäoliselt lasi ta juuksuril omale soengu teha, tal on jalas kõrge kontsaga kingad ja seljas kleit, mis sobiks vabalt mõnele ballile.

Foto: SCANPIX

3. Naine, kes ei suuda lõpetada tantsimist. Pole oluline, millist muusikat DJ mängib, see naine tantsib hoogsalt iga laulu saatel. Ta üritab lakkamatult «pidu käima tõmmata» ja loobib oma juukseid paremale-vasakule.

Foto: SCANPIX

4. Neiu, kel pole kingi jalas. Olete kunagi näinud, kuidas kõnnib vastsündinud hirvepoeg? Või jälginud, kuidas jookseb koerakutsikas mööda libedat põrandat? See noor naisterahvas liigub peoruumis samamoodi. Ta pole kunagi päris selgeks saanud, kuidas kõrgete kingadega kõndida ja tõenäoliselt võtab umbes tunni või paari möödudes kingad jalast. 

Foto: SCANPIX

5. Naine, keda keegi ei tunne. Ta võib olla mõne tuttava tuttav. Või kutsus lihtsalt keegi ta tänavalt kaasa. Igatahes pole keegi peol viibijatest päris kindel, kelle sõbranna ta on või mis inimesega on tegemist. 

Foto: SCANPIX

6. Naine, kes kaotas oma mobiiltelefoni/käekoti/kingad. Peol leiab aset midagi lõbusat, mida tasuks pildistada, kuid see naine ei leia enam oma telefoni üles. Sel hetkel ta taipab, et tegelikult ei leia ta ka oma käekotti ega muid isiklikke esemeid. Järgneb kaos. Pidu pannakse pausile ja kõik peavad otsima tema asju. Väike vihje: peo alguses peitis ta oma käekoti riidekappi, kuna «see jääb talle hästi meelde».

Foto: SCANPIX

7. Naine, kes nutab lakkamatult. Kas ta on õnnetu, et 2014. aasta saab läbi? Kas rakettide vaatamine muutis teda emotsionaalseks? Kas ta murdis küüne? Kas ta saab üldse aru, kus ta hetkel on? Keegi ei tea täpselt, miks see naine nutma hakkab, aga kõik teavad, et ühel hetkel see lihtsalt juhtub. Sa võid üritada temalt uurida, milles on probleem, kuid tõenäoliselt ei saa sa ühtegi adekvaatset vastust. 

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles