Kuidas värvida huuli nii, et hambad näeksid valgemad välja?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi hambaniidi kasutamine ja regulaarne hammaste pesemine on kõige paremad moodused, kuidas hambaid valgemaks muuta, saab seda teha ka kavalate meiginippide abil.

Cosmopolitan.co.uk pani kirja mõned nipid, kuidas värvida huuli nii, et hambad näeksid valgemad välja.

Eelista ploomikarva huulevärve

Kui oranžikas huulepulk võib hambad muuta kollakamaks, siis sinaka alatooniga huulevärvid muudavad naeratuse säravamaks. Lisaks ploomikarva lillale võib proovida ka rikkalikku maasikakarva punast huulepulka.

Kontuuri suu ümbrust

Rõhuta oma huuli meigi abil, et huuled näeksid täidlasemad välja ja kui lisad neile värvi marjakarva huulepulgaga, siis muutuvad su hambad säravamaks. Kasuta peitekreemi või valgustpeegeldavat pliiatsit ning tõmba ümber huulte õrn joon, rõhutades eriti ülahuule keskmist osa.

Huuled ei tohi olla kuivad

Su hambad võivad olla säravvalged, aga kui su huuled on kuivad ja kestendavad, siis see rikub kogu välimuse. Pärast hammaste pesemist tee hambahari veidike niiskeks ja masseeri sellega õrnalt oma huuli. Seejärel võid huultele kanda spetsiaalset kreemi või niisutavat huulepalsamit.

Loobu kullakarva huuleläikest

Kuldsete või pronksikarva huuleläigete asemel eelista hõbedase helgiga huuleläikeid, kuna need muudavad naeratuse säravamaks.

Lisaks huultele pööra tähelepanu ka oma silmadele

Üllataval kombel võib naeratust säravamaks muuta seegi, kui tõmbad meigiga kogu tähelepanu oma silmadele. Talvekuudel tasuks proovida näiteks lillasid, siniseid ja hõbedasi lauvärve, kuna just need muudavad naeratuse valgemaks. Kevadel võiks eelistada rohekaid või türkiissiniseid lauvärve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles