Kolm lihtsat soenguideed aastavahetuseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aastavahetusel armastavad paljud end üles lüüa, et uus aasta kaunilt vastu võtta. Mõni naine käib soengu ja ideaalse meigi tarvis ilusalongis, teine eelistab end ise meikida. Selleks, et aasta kõige viimane päev vähem stressirohkeks muuta, toome teieni kolm lihtsat soenguideed, millega tasub uude aastasse minna.

Lihtne hobusesabapats

Kuna aasta viimane päev on pooleldi veel tööpäev, siis tee hommikul omale tavaline hobusesabapats, soovitab Daily Makeover. Õhtuks valmistudes tee pats lahti ja raputa juuksed pead alaspidi hoides korralikult. Kasuta juustele tekstuuri andvat vahendid ja piserda seda juuksejuurtest otsteni. Tõmba juuksed salkude kaupa uuesti hobusesabapatsi ja kinnita pats kummiga. Patsi kõrguse võid ise valida. Elegantsema mulje annab patsile see, kui tõmbad ühe peenikese salgu ümber patsikummi, et kumm ei paistaks välja.

Segamini krunn

Selleks, et soeng jääks õhtul eriti hästi püsima, tasub hommikul pihustada juustesse võimalikult palju kuivšampooni, kuna see imab päeva jooksul rasu endasse. Õhtuks valmistudes tee juuksed krunnist lahti ja raputa juukseid kergelt. Võta veidike juuksevaha ja hõõru see juustesse, et juuksed poleks väga libedad. Kui stiliseerimisvahendid on juustesse kantud, tee omale uuesti segamini krunn. See võiks asuda pigem pealael, kuna allpool asetsev krunn sobib paremini päevaseks kandmiseks.

Romantilised lained

Tee omale hommikul lokitangide või sirgendaja abil kerged lokid või lained. Ära muretse, kui soeng ei näe ideaalne välja, võid juuksed päevaks lausa kinni panna. Oluline on see, et neil oleks juba kergelt lainetav tekstuur õhtuks. Õhtul kanna juustesse lokkis juustele mõeldud toodet, see aitab lokke eraldada ja lisab neile sära. Seejärel tee omale lokitangide abil sellised lokid või lained nagu soovid. Näo ette langevad salgud võiks juuksenõelte abil kinnitada, see muudab su välimuse viisakamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles