Kümme märki, et te olete rohkem sõbrad kui armukesed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et abielluma peab oma parima sõbraga. Selle all on muidugi silmas peetud, et peale sõpruse ühendab teid ka romantiline armastus ja kirg. Mõnel juhul on aga kire ja sõpruse vahel tasakaalu saavutamine tiba raske. Kui seksuaalset pinget pole, siis ei erine suhe paljuski tavalisest sõprusest.

Iga arukas naine teab, et mesinädalad saavad kord läbi. Tahad sa seda või ei, nii lihtsalt on. Kui roosad prillid on kord eest võetud, kaob ehk tahtmine end igal õhtul teineteise embusse unustada. Selles polegi midagi halba, see on vaid märk, et olete jõudnud oma suhtega järgmisesse faasi. Sinna, kus olete nii parimad sõbrad kui armukesed, kirjutab Redbook Mag.

Püsisuhtes on teatav mugavus asjakohane. Tuleb vaid ise pingutada, et sädet ja külgetõmmet hoida. Kui teid iseloomustavad alljärgnevad märgid, on aeg tõele näkku vaadata ja mõelda, kuidas oma suhet elavdada, et kirg magamistuppa tagasi tuua.

  1. Te mõlemad nihelete kohmakalt ja tunnete end ebamugavalt, kui seltskonnas on värskelt armunud paare. Teiste miilustamine tuletab teile elavalt meelde oma kiretut suhet ja see teeb kurvaks.
  2. Teie omavaheline suhtlemine piirdub peamiselt toidu teemadega. Mida me täna sööme? Kus? Mis kell? Mis ma poest tooma pean? Ei mingeid seksikaid sõnumeid või flirti…
  3. Teie magamaminekurituaalid on puhtalt praktilised, mitte erootilised. Te ei viitsi koos duši all käia, sest see on ebamugav, mitte erutav. Te ei aita teineteisel lahti riietuda ega muud säärast. Hea, kui märkate tualetti minnes ukse kinni panna.
  4. Te rahuldate end salaja… üksi. Su vibraatoril saavad tihti patareid tühjaks ja mees teab peast kõiki popimaid pornolehekülgi, kuid te voodi käuksub haruharva.
  5. Te vaatate koos telekat, kuid kinos ei käi. See on ju kulukas ja tüütu. Palju mugavam on jätta end meikimata ja vedeleda vanades dressides diivanil.
  6. Sa ei suuda meenutada viimast korda, millal te teineteisele midagi romantilist kinkisite. Sünnipäevadeks ja aastapäevadeks kingite pigem midagi praktilist. Massaažid, lilled ja ehted jäid minevikku.
  7. Sa tänitad ta kallal palju rohkem. Suhte alguses andisid mehele ka suured prohmakad andeks ja ei teinud sellest välja, kui ta näiteks oma joogi su uhiuude käekotti valas. Nüüd näägutad liigagi palju, ette jäävad nii tema vanad teksad kui ükskõiksus su sugulaste suhtes.
  8. Teete teineteise nähes seda, mida varem oleks pidanud piinlikuks. Näiteks puhastate hambavahesid, lõikate varbaküüsi, nokite nina jne. Teil on ükskõik, kas partner seda näeb või ei.
  9. Lähete mõttetute pisiasjade pärast tülli. Mõnikord võite raksu minna kõigest seetõttu, et kumbki teist ei viitsi koeraga jalutada. Tülid, mis saavad alguse sellest, et võtate teineteist liiga iseenesestmõistetavalt, on heaks näiteks, et tunnete end liiga mugavalt. Nagu sõbrad.
  10. Mõlemad vaatate teisi. On täiesti arusaadav, et mõnikord jääb ka heas suhtes olijatele silma eriti kaunis võõras või seksikas kuulsus. Aga kui sa vaatad iga vastassoo esindajat kui potentsiaalset sekspartnerit, on see liig mis liig. Loodus tühja kohta ei salli! Kui nii edasi, siis armudki kellessegi teisesse ja teie suhtel on kriips peal. Tegutse kohe, enne kui on liiga hilja.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles