Meestele: 10 märki, et su kallimast saaks hea ema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole mingi saladus, et mehed armastavad silmadega. Nad valivad naisi eelkõige välimuse järgi ja alles hiljem pööravad tähelepanu iseloomule ning muudele olulistele omadustele. Hea välimus kipub ajapikku hääbuma, kuid tõeline armastus suudab sellest mööda vaadata. 

Mõtle näiteks oma ema peale. See ilu, mida sa temas näed, ei peitu ta välimuses, vaid pigem isikuomadustes, mis ei kao aja jooksul kuskile. Sellist ilu peaksid otsima ka inimeses, kellega soovid veeta koos oma ülejäänud elu. See, kui naine on praegu väga ilus, ei tähenda tingimata seda, et temast saaks sulle ideaalne kaaslane või veelgi enam, hea ema su lastele. Kuidas saada aru, et naisest võib saada hea ema? Elite Daily pani kirja kümme märki, mis sellele viitavad.

10. Ta on äärmiselt lojaalne

Sa ei pea kunagi tema pärast muretsema. Ta on sinu kõrval olnud nii headel kui halbadel aegadel. Sa pole kunagi pidanud temas kahtlema. Sinu suurimad saavutused on teoks saanud tänu temale ja sa võid kindel olla, et ta on sinu kõrval ka siis, kui asjad peaksid minema keeruliseks. 

Lojaalsus on suhetes väga tähtis. Kui kaotate lojaalsuse, siis pole teistel asjadel enam mingit tähtsust. Õpi hindama oma naise lojaalsust. Usaldust kasvatatakse aastaid ja see võib kaduda vaid ühe silmapilguga.

9. Ta ei kuula sind vaid selleks, et ta saaks ise rääkida

Kas sinu naine kuulab sind siiralt või kuulab ta sind vaid selleks, et saaks ise rääkida? Kuulamine näitab huvi ja murelikkust ning sageli on see kõnekam kui paljud sõnad. Kahtlemata on raskem leida naist, kes sind tõeliselt kuulaks kui naist, kel on alati midagi öelda. Kuulamisoskus ei näita häbelikkust või teisele inimesele allumist, vaid hoopis kaastunnet ja oskust seada teise inimese vajadused enda omadest olulisemaks.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

8. Ta mõistab su vajadusi enne, kui sa ise neid teadvustad

Sa ei pea talle kunagi midagi selgitama, ta mõistab. Vahet pole, milline sündmus sind ees ootab, ta suudab teistest paremini muuta olukorra sinu jaoks sujuvaks ja mugavaks. See näitab, et ta on hooliv ja võimeline nägema asju ette. 

Sulle meeldib see, et ta mõtleb sinule ja ta teab, mis sulle meeldib. Sa armastad teda veelgi enam seetõttu, et sa ei pea talle asju pikalt selgitama. Paljud asjad on paremad siis, kui me ei pea neid ise küsima.

7. Ta ei lähe kunagi vihasena magama

Kõigil tuleb ette vaidlusi, eriti paarisuhetes. Vaidlused ei tähenda seda, et teie suhe on hukule määratud või et te ei peaks koos olema. Väga keeruline on leida inimest, kellega sa oleksid alati ühel nõul. Vahest on isegi kasulikum olla koos inimesega, kellega teil esineb vaidlusi, kuid kes on valmis probleemidele lahendusi leidma. Kui naine ei lähe kunagi vihasena voodisse, siis see tähendab, et teie suhe liigub pidevalt edasi. 

6. Tema sõna ei pea peale jääma

See pole tema jaoks oluline ja sa tead seda. Lõpuks ei oma see ju mingit tähtsust, kelle sõna jääb peale. See näitab vaid väiklast mõttelaadi. Elu on näidanud, et need, kes tahavad alati vaidlustes peale jääda, lasevad vahel egol end üle võtta ning võivad muuta tühiseid probleeme tõeliselt suureks. 

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

5. Ainuüksi tema pilk võib edasi anda tuhat sõna

Ja sageli on ütlemata jäänud sõnad valjemad kui välja öeldud sõnad. See kehtib ka sinu kallima kohta. Kui teed midagi valesti, ei pea ta seda sulle ütlema, kuna sa näed seda tema pilgust. Sa tunned ära, millal naine naeratab piinlikkusest ja millal on tema naeratus siiras. Sa saad aru, millal ta on siiralt õnnelik ja millal mitte. Sõnad võivad olla seksikad, kuid kehakeelt ei trumpa miski üle.

4. Tal on alati sulle midagi õpetada ja ta on ise alati valmis õppima

Kui inimene ilmutab siiralt huvi millegi vastu või teeb mõnda asja kirega, siis on see väga atraktiivne omadus. Vaata ringi, et leida oma ellu naist, kes tahab õppida ja kel on ka sulle midagi õpetada. Tõeliselt kirglikke inimesi tõmbavad teised omasugused alati ligi.

3. Ta oskab hästi plaane teha ja on võimeline ka spontaanselt tegutsema

Ta on kindlameelne. Ta teab täpselt, kuhu ta minna tahab ja ta teab ka seda, kuidas sinna saada. Kui tema teel on raskused, on tal valmis mõtlema kiirelt välja uue plaani. Selline omadus on eriti kasulik karjäärimõttes, aga samas tuleb see kasuks ka armusuhetes. Elus tuleb ikka ette ootamatusi. Kõige edukamad naised ei ürita neid vältida, vaid on valmis nendega rinda pistma.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

2. Ainuüksi tema olemasolu mõjub rahustavalt

Sul võib olla elu kõige halvem päev, aga sa tead, et pärast tööpäeva koju minnes ootab sind ees kõige hoolivam ja toredam naine, kes muudab su olemise kiirelt paremaks. Ka siis, kui sa pole reaalselt temaga koos, lohutab sind teadmine, et sinu elus on nii vaimustav naine. Neil hetkedel mõistad, kui palju sa teda hindad. Ära võta seda naist kunagi enesest mõistetavalt.

1. Ta teeb sinust parema inimese

Sõnades ei saa kirjeldada seda, kui oled enda kõrvale leidnud naise, kes sõna otseses mõttes teeb sinust parema inimese. See võib kõlada klišeena, kuid klišeedel on alati teatud tõepõhi all. Ära arva, et astud lihtsalt koduuksest välja ja leiad naise, kes sind täiustab, aga kui sa kohtad sellist inimest, siis mõistad seda kiirelt. 

Sa tajud tema head mõju ka siis, kui te pole koos. Paljud suhtes olevad mehed võivad kinnitada, et tüdruksõbrad/naised/abikaasad mõjuvad hingele hästi. Kui su elus on keegi, kellele mõtled rohkem kui iseendale, siis seda muutust näevad ka teised. Ja see on tõeliselt ilus. Kui su elus on naine, kes inspireerib sind kohtlema paremini ennast ja teisi, siis see on tõeliselt haruldane. Sul on kõvasti vedanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles