Viis asja, mida mehed seksi ajal märkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ei pruugi märgata seda, kui naise küüned on lakkimata, küünarnukid liiga kuivad või bikiinipiirkonnas on mõned sissekasvanud karvad. Need on pisiasjad, mis ei oma meeste jaoks mingit tähtsust. Mehed panevad pigem tähele naise käitumist, mis viitab sellele, kas mehe ja naise vahel on keemiat või mitte.

Kas teie vahel on sädemeid? Kas mees mõjub naisele erutavalt? Kas naine tahab siiralt end mehe ees alasti võtta? Need küsimused on meeste jaoks tähtsad, kirjutab Women's Health Magazine. Järgnevalt on välja toodud viis asja, mida mehed seksi ajal märkavad

Naise initsiatiiv

Kui mees on ainuke, kes näeb vaeva ja naine justkui ei reageerigi talle, siis võib mehele jääda mulje, et naine pole huvitatud. Seega, naised, näidake initsiatiivi välja! Võtke end kokku ja nööpige lahti mehe pluus või tehke lahti vööpannal. Mehele avaldab selline asi muljet.

Naise keha liikumine

Kui naine on kange, mõjutab see kogu hetke meeleolu. Mees võib mõelda, kas naise mõtetes mõlgub mõni mure või kas naine on lihtsalt ebakindel. Aga kui naine on julge ja seksikas, siis see mõjub mehele erutavalt. Mehele meeldib tunda, kuidas naise keha tema oma vastas liigub. Mehele meeldib, kuidas naise rinnad tema keha vastu puutuvad. Mida rohkem naine kogu oma keha kasutab, seda rohkem tajub mees, et naine on erutatud.

Naise silmad

Kas sa vaatad seksi ajal mehele sügavalt silma? Kas vaatad mehe alasti keha? Mõlemad variandid on head. Mehe muudab ebakindlaks see, kui naine vaatab tema privaatpiirkonda (kas lõid kõhklema?), vaatab oma keha (kas oled ebakindel?) või uurib lage või seina (on sul igav?). Jälgi, et su silmad ei ütleks mehele midagi, mida need öelda ei tohiks. Anna mehele märku, et sa oled elevil, et saad temaga koos olla.

Naise hingamine

Mitte hingeõhk või selle lõhn (mis on loodetavasti meeldiv), vaid see, kuidas naine hingab. Kas naine hingab sügavamalt kui tavaliselt? Sellised pisiasjad annavad meestele märku, kas naine on erutunud või mitte. Naine ei pea hingeldama, nagu ta oleks just maratoni jooksnud, aga kui ta naudib seda, mis toimub, siis võiks sellest kuidagi mehele märku anda. Mehele meeldib tunda naise hingeõhku oma kaelal, kui naine talle midagi kõrva sosistab ja ütleb, et ta ootab elevusega seda, mis on tulemas. Mees erutub siis, kui ta mõistab, et naine on erutunud, seega ära karda seda välja näidata.

Värskelt vahatatud keha või hinnaline pesu

Kui mees näeb, et naine on end äsja raseerinud või vahatanud, siis see annab talle märku, et naine on mõelnud seksile. see mõjub äärmiselt erutavalt, sest ka mees ise on seksile mõelnud. Tal on hea meel, et te mõlemad olete asjast huvitatud ja end ette valmistanud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles