Kõige enam levinud põhjused, miks suhted purunevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jõulud võivad olla rahuaeg, kuid fakt on see, et enne jõule ja isegi jõulude ajal leiavad päris paljud armusuhted oma lõpu. Kohtinguleht Match.com on täheldanud, et parim aeg partneri otsimiseks saab alguse 25. detsembril, kuna siis on paljud inimesed vallalised.

Ämmade-äiadega suhtlemine, kinkide tegemine, reisimine ja hõõgveinist tingitud pohmell võivad mõnele armastajapaarile saatuslikuks saada. Või on need asjad pelgalt viimane tilk tõrva meepotis, kirjutab Shape.com.

Selleks, et saada paremat ülevaadet, miks armusuhted lõppevad, uuris tutvumisportaal WhatsYourPrice.com umbes 100 000 kasutajalt, miks nemad sel aastal kallimast lahku läksid. Allpool on välja toodud kümme kõige enam levinud põhjust, miks armusuhted purunevad.

1. Petmine. Truudusetus on kõige enam levinud põhjus, miks inimesed otsustavad oma suhte lõpetada. Kas petmine tähendab alati suhte lõppu või on see mõnel juhul andestatav? Huvitaval kombel ütles 54 protsenti inimestest, et teatud juhtudel on petmine õigustatud.

2. Halb seks. Teine kõige enam levinud põhjus suhte lõpetamiseks on see, kui üks või mõlemad partneritest pole oma voodieluga rahul.

3. Armukadedus. Liigne armukadedus (või kontrolliv kallim) ei mõju suhtele kunagi hästi.

4. Rahaprobleemid. See, et paarid kaklevad sageli raha pärast, pole midagi uut. Aga tuleb välja, et paljud paarid ei suuda neist probleemidest üle saada, kuna rahamured põhjustavad päris palju lahkuminekuid.

5. Erinevad perekonnad. Äärmiselt oluline on see, et sa õpiksid tundma partneri perekonda ja et te jagaksite temaga väärtushinnanguid.

6. Kaalutõus. Kui mees on kaalus juurde võtnud, kuna ta ei toitu õigesti või ei viitsi teha trenni, seadke koos mõned ühised eesmärgid, kuidas oma elu tervislikumaks muuta. Aga pea meeles, et üks asi on eluviisi tervislikumaks muutmine, kuid hoopis teine asi on see, kui üritad meest muuta.

7. Laiskus. Keegi ei taha koos olla laisa partneriga. Aeg-ajalt meeldib meile kõigile lõõgastuda ja mitte midagi teha, aga kui lõõgastumisest saab mehe igapäevane tegevus, siis pea meeles, et inimesed ei muuda oma mugavaid harjumusi kuigi kergesti.

8. Liigne klammerdumine. Kellelegi ei meeldi see, kui partner klammerdub tema külge ega ela oma elu.

9. Räpasus. Naised ei kurdaks ealeski selle üle, et mees koristab liiga palju. Probleeme tekitab hoopis see, kui mees on räpane ja lohakas.

10. Kokkuhoidlikkus. Säästmine on üks asi, aga teine lugu on siis, kui partner on ihnuskoi. Kui teil on rahaga kitsas käes, arutage omavahel, kuidas olukorda paremaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles